Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Laste Meik Kosmeetika Komplekt Simulatsiooni Teeselda Mängida Mänguasjad, Huulepulk, Küünelakk, Kott Haridus Kingitus Geniaalne BirthdayToys

    (3) 5
(3 Arvustused)

€14.91 €8.94
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d4186

Dropshipping Teenindus

1.Meie tooted on täis stock, julgelt tellida

2.Kiire kohaletoimetamine, whinin 24 tundi

3.Nr arve nr QR-kood, Nr tutvustusi

4.kui teil on palju tellimusi,me anname teile VIP-link

Lapsed Meik Mänguasjade Komplekt tüdruk Pestav Kosmeetika Mänguasjade Komplekt Teeselda mäng Printsess Lauvärv Põsepuna, Huulepulk, Meik Käekott komplekt

Bullet Punkte: 1,Täiuslik Meik Mänguasjade Komplekt: väike printsess oma elu, see täielik meik mänguasja komplekt rahuldab sind.

2,Lõbus Mängud jaoks Tüdrukud: Need premium väike tüdruk mänguasjad on erksad värvid ja tekstuurid ja anda tundi mängida oma väike printsess.Lase oma lapsi täis kujutlusvõimet kasutades uuenduslikku lõbus, ja andke neile see meeldib tundi.Pukeutumalla on lõbus!

3,Pestav Mänguasi: Millal sa annad oma lapsele mänguasja, et soovite tagada nende turvalisus.See kosmeetika komplekt pakub lastele mänguasju uuenduslike mängud!See laste kosmeetika komplekt ei jäta plekke riided ja mööbel, ning seda võib pesta.

4,Ideaalne Kingitusi: "Teie väike printsess on armastus see täielik laste meik komplekt.Kõik, mida ma tahan on minu esimene meik kasti.Suurepärane kingitus iga kord, alates sünnipäev, Jõulud ja vahel.Ta meeldib see!

5,Mängides koos Sõpradega: See meik komplekt on suurepärane mänguasi on väikesed tüdrukud, mängida, kui nad mängida koos sõpradega kuupäev.Nad on palju tunde lõbus ja proovida erinevaid makeups teineteisele.Muidugi, emad ja tädid on ka nagu selline lõbus!

Tehnilised andmed:

Nimi: Laste Simulatsiooni Kosmeetika Mänguasja Komplekt

Värv: värviline

Funktsioon: See ei ole ainult kosmeetiline, kuid ka mänguasi, mis on spetsiaalselt väljatöötatud lastele.See vajab ainult puhas vesi ilma meik remover.Õppida, meik, täidab tüdruku unistuste printsess, ja suunata tüdruk õppida meik.

Pakkimine: color box set ( vastavalt teie valikule )

Suurus: umbes 17,5*9.3*17CM/6.89*3.66*6.69 aastal (käsitsi mõõtmine, palun lubage veidi viga)

Pakkeleht:

Huuleläige*6

Lauvärv*6

Põsepuna*6

Meik Harja*3

Sõrme Jagaja*2

Glitter*2

Küüneviil*1

Küünte Kleebis*1

Huulepulk*1

Huule Glasuur*1

Retro Ilu Väike Ruut Kott*1

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Meie Pood Toetada Dropshipping.ja y ou võib olla kindel, et koht, et meilt, me

ei pane mis tahes meie ettevõtte andmed või arve arvesse pakett.

Müügijärgne teenindus:.

1.Garantiiaeg:Kaks aastat.

2.Palun langes vabalt võtke meiega ühendust, kui sinu toode on mõned kvaliteedi probleem,me püüame oma parima, et sind aidata.

Garantii

1. Tavaliselt me saadame kaupa 1-3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kinnitatud, mida Digisild.ee.

2. Kõik esemed on hoolikalt test enne shipping.Me püüame oma parima, et vältida kvaliteedi probleem.

3. Lubame garantii kvaliteedi eest ühe aasta jooksul ja me ei remondi seda tasuta.Tagastamise postikulu tuleb maksta kliendi poolt.

4. Kui te ei ole rahul tootega, siis palun võtke meiega ühendust.Anname teile rahuldava lahenduse.

Tagastama&Toetuse

Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva,siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.ERANDEID Pole.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaal pakendites.

Tollimaks

Ostja on vastutav kõigi maksu-ja /või kohustus nende riigi poolt.Import maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind, kui selleks on morn kui 150 ELI dollari.Müüja ju ei maksta Kõik maksud,Import Maksu -, Impordi Eest.Ostjad väited, e teadlikult kohustuse täitma maksu tasumine ja kohandatud sclearance.

Tagasiside

1.Pakume teile meie parimaid tooteid ja teenust teile.Tõesti loodan, et sa oled väga hea meel, kui nad saavad meie pakett!

2.Kui te ei ole mingil põhjusel,võtke meiega palun ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet,me püüame oma parima, et aidata teil lahendada mingit probleemi, kuni sa oled rahul oma ostu meilt!Tänan teid väga teie toetust ja usaldust!

Vedu

1.Enamik tooteid on veetud 72 tunni jooksul(välistada holiay ja weenkend) pärast selge, makse me saada.

2.Palun täitke õige shipping aadress ja kontakt telefon tellimuse, me ei võta mingeid undelivery reponsibility, sest vale Adressaat sa andsid.

Sildid: Meik Komplekt, mänguasjad tüdrukutele, mänguasjad, tüdruk mänguasjad, Teeselda Mängida, meik komplekt lastele tüdrukud.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Suurus: 25-30cm
  • Ideaalne: Tüdrukud
  • Spetsiaalne Funktsioon: Make Up Mänguasjad
  • Soovitan Vanus: 3-6y, 6-12y
  • Mudeli Number: -
  • Värv: Roosa
  • Sertifitseerimine: ce, Euroopas sertifitseeritud (CE)
image

Anonymous

5
2022-11-06

“Kui grandaughter on hea meel Xmas”

image

Anonymous

5
2023-01-07

“Täiesti kunstlik kosmeetika, purgid on tühi, loe hoolikalt kirjeldus, kogu komplekti saab pesta, kui ta määrdub. Kõik on tehtud tõhusalt.”

image

Anonymous

5
2022-10-26

“hea toode, soovitan!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd