Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

50tk 15CM Permade Origami Paber-Kraanad Fold Origami Kraana Washi Papar Lind DIY Vanikud Pulmad Sünnipäev Kasuks

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€35.61 €17.81
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d378958

❤【See Väärtus komplekti kuulub】-- 1 kott 50tk 5.9" washi paber origami kraana ( yuwen paber). (teha vanik, teil on vaja ühendada neid ise koos kalapüügi või puuvilla-line, ka võib olla sama isiku kasuks/tarvikud/konfetid, tabel centerpieces).Hang linnud vanikud seintele, lakke, puud, lauad, aknad või uksed lisada pimestav õhkkond õie teemastatud lapsed sünnipäevapidu, lasteaed klassiruumi poole, tee pool.või panna neid partei tabel centerpieces.

❤【Unikaalne Disain】-- See kraana tehtud 5.9" ruut paber, pärast murra suurus on 5.9"*2.95" (tõmmake tiivad), vt foto meie lehel, mis selgelt märkused suurus.Me pakendatud on need kraanad korter hea transport.Palun tõmmake veidi nii pool ilus laiem mõju.

❤【Erinevaid Rakendusi】-- String neid üles ja teha vanik või tuule bell, unistus saagi, ka ei saa teha, et see oleks kõrvarõngas..Tee neid ornament üles riputada, anda nagu kingitus, näidake neid purki koos haldjas tuled, anna neile nagu pulmas soosib, jne.Ideed on lõputud!

❤【Parimad Soovid】-- kraanad on pikka aega olnud sümbol Aasia kultuurid esindavad hea tervis, pikaealisus, tõde ja truudus.Origami paber-kraanad on tulnud sümboliseerima õnne, tervendav, lootust, rahu ja armastust.Ripub neid ümber oma kodu või neid kuvatakse peol, mitte ainult sümboolne žest, kuid on ka armas, kuidas tuua natuke whimsy ja loominguline decor oma ruumi.

❤【DIY Käsitsi valmistatud】-- Valmistatud 15*15cm square paberid, need raamatu kraanad on kõik käsitöö.Iga kraana võtab keskmiselt 2~3 minutit loobuda, 50tk kraanad= 1.5~3 tundi tööd.

Sildid: origami kleit, raamatu kleidid origami, girrafe origami kaelakee, sokid origami, lambid origami, pesu origami, paber origami kaunistused, geomeetriline kott origami, mask lindi origami, kaelakee origami rosegold.

  • Toote Klassifikatsioon: KONFETIT
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Washi Raamat
  • Tüüp Hulgimüük: Jah(>50 Tk)
  • Sündmus: Pulmad & Kaasamine, Ristimine & Ristimine, St Patricku Päev, Grand Sündmus, Pensionile jäämine, Sugu Avaldada, Sünnipäev, Maja Liigub, Laste Päev, April Fool ' s Day, Tagasi Kooli, Hiina Uus Aasta, Maa Päeva, Isadepäev, Tänuga, Pidu, Jõulud, Sõbrapäev, Pulmad, Halloween, Lihavõtted, Uus Aasta, Lõpetamist, Aastapäev, Emadepäev
  • Komplekt Tüüp: Jah

Lisa Oma Kommentaar Nüüd