Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Naiste mittesiduvad Pits Bambusest Põlve-Hi Boot Diabeetik Sokid koos Õmbluseta Varbaosa,4 Paari

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€26.23
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d3683

80% Bambuse Segu Kammitud Puuvill , 20% Elastaan

Satsiline pitsist, ilus,elegantne ja pilkupüüdev

Need sokid tulevad põlve kõrge pikkus; 4 paari sokke sisaldab; Masina pesu; Sokk Suurus:9-11(Sobib naiste kinga suurus:5.5-10)

Niiskuse Wicking:Yomandamor boot sokid on valmistatud bambusest fiber,võib pakkuda suurepärane õhuringlus ja absorbeerida niiskust ära oma jalad.It ' ll hoida oma jalad puhta ja kuiva kogu päeva

Padi Ainus ja Tugevdada Kanna - /Varvas Ekstra polsterdus kaudu ainus suurendada arch toetust,mis aitab absorbeerida šokk,vähendades mõju ja suurendada tulemuslikkust;Tugevdatud kand ja varvas aitab tagada hea vastupidavus ja tasumata vastupidavus

Õmbluseta Varbaosa ja mittesiduvad Top:Tõeliselt õmbluseta varbaosa,kaob kogukas varba õmblust,vähendab nakatumise ohtu, suu rõhk, villid.Mittesiduvaid top,mis hoolikalt moulds füüsilised kontuurid jalad, jätmata jube ahenemine, rõngad pärast te võtate oma sokid ära

Toote kirjeldus

Yomandamor diabeetik sokid on valmistatud hingav bambuse segu kammitud puuvillast materjali eest parimat sobivus ja mugavus.Sokid on ekstra polster, mis võib aidata patsientidel, kellel on oht haigestuda haavandid ja hoida suu kuiv, tunne värske ja tervislik.

Sobib naiste kinga suurus:6-10(39-41EU).

Traditsiooniline sokid sisaldavad silmapaistev õmblused, eriti varvaste piirkonnas võib põhjustada ärritust vormi diabeetiline oma suu, kuid yomandamor diabeetik sokid on täiesti sujuv.

Tops Yomandamor diabeetik sokid on mõeldud ka mitte-siduv, mis tähendab, et sokid ei ole tihedalt liibuvad kummipaelaga, et vältida libisemine meeldib traditsiooniline sokid.See võimaldab paremini vereringet jalgades, üks esimesi valdkondi poolt kahjustatud kontrollimatu kõrge veresuhkru tase.

Bamboo on uus ja keskkonna kiudaineid, mis võib saada veel tugevamaks, pärast segu koos puuvilla kiud.

Bamboo on suurepärane soft touch ja draping, vastupidavus ja kulumiskindlus kui viscose kiud.

4 Paari sokke, sisaldab iga paari Yomandamor sokid on valmistatud kõrge kvaliteediga ja seejärel hoolikalt kontrollida, et pakkuda kliendile parimat võimalikku kvaliteeti.

Ühesõnaga,kui yomandamor diabeetik sokid sobib neile, kes on suur nõudlus mugavust, eriti konkreetsed inimesed, nagu diabeet ja vanurid.

Mu kallis sõber,

Tere tulemast meie poe,

Jaga toote sa said suhtlusvõrkudes ( nt VK, Pinterest,Facebook, Twitter, ect. ) ja saatke meile pildid saan $1 allahindlus 5% maha järgmise järjekorras

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, Palun võtke meiega ühendust esimesel.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Selleks, et saata punkte välja kohe, palun andke meile teada oma üksikasjalikult shipping aadress

Vene teadaande vaja kasutada Klientide Saajate Täielik Nimi

1. Saaja Täielik Nimi:

2. Kontakt telefoni Nr.:

3. Laevandus aadress:

4. Postiindeks/ zip code:

Kui olete tellimuse.

Sel viisil saame saata üksuste siseselt läbi 7business päeva jooksul, kui võimalik, ja sa saad neid ohutult lühikese aja jooksul.

UMBES LAEVANDUS

Tavaliselt me saata sinu pakkide poolt Digisild.ee ametlik laevandus meetod "ePacket/Hiina Posti Tähitud lennuposti/ Digisild.ee Standard Shipping", Mis on kõige usaldusväärsem laevandus meetod, mis annab kogu maailmas tarne.

Tavaliselt me kinnitame madalama hinna kohta arve, et vältida tolli maksud teile, kohaletoimetamine, kuidas eespool loetletud on tavaliselt maksuvaba.Kui on tolli maksud, peate selle eest maksma.Me ei kanna mingit tolli maksud.Kui teil on erisoove, palun jätke sõnum meile.

UMBES MAKSE

Pärast seda, kui olete tellimuse eest maksmisel, Digisild.ee saavad oma makse 24 tunni jooksul (Tavaliselt), teeme tellimuse, kui Digisild.ee on saanud oma makse.

UMBES SAAMIST

1. Palun kindlustada KAUBASAAJA NIMI, AADRESS ja TELEFONINUMBER on kõik õige, Me ei ole nõus toetuse või vaidluse tõttu vale teabe saamist.Vene kliendid, palun jätke Täielik Nimi.

2. Märgi Pärast Vaadata.

Palun avage pakk post mehe juuresolekul, kui saadetis on kahjustatud või mis ei ole objekt, mida tellida, palun pildistada vahetult, sealhulgas kõik aadressisildid, pakendis ja objekte, mida on saadud.ÄRGE visake pakend ära!See on väga tähtis!

KOHTA TAGASISIDET

Palun jäta meid 5 tähte

Eseme descried:5 tärni

Teatis:5 tärni

Laevandus kiirus:5 tärni

Teeme oma parima, et teenindada meie kliente, palun jäta meid 5 Tähte hinnang pärast saate paki, tänan teid toetuse eest !

Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, me aitame teid, et seda lahendada.Soovin, et sa õnnelik shopping !

Sildid: neet bambusest, rosey reie kõrge sokid, töötervishoiu ja tööohutuse naiste sokid, ainuüksi varba sokid, seest õõnes pitsiline sokid, pagent ruffle sokid, põlve kärbitud sokid, kassipoeg, sokke, armas, suur reie sokid, erinevate naiste sokid.

  • Brändi Nimi: Yomandamor
  • Paksus: Standard
  • Mudeli Number: BD-S-0177-B
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Tükki: 5tk
  • Kirje Pikkus: 49
  • Muster Tüüp: Tahke
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Rõve Pilt: No
  • Materjal: Polüester, Bambusest Fiber, Puuvill
  • Toote Tüüp: Sukad
  • Sugu: NAISED

Lisa Oma Kommentaar Nüüd