Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Plast Vannitoa Tarvikute Komplekt 6TK seebidosaator Tassis Prügikasti Wc-Harja Hambahari Omanik Hambahari Cup Vannituba

    (0) 0
(0 Arvustused)

€48.24 €28.46
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d366472

【6 TK VANNITUBA ACCESSORY SET】Vannituba Tarvikute Komplekt sisaldab 1 seebidosaator, 1 Prügikasti, 1 Seep Roog, 1 Wc-Harja Hoidja, 1 Hambahari Hoidja, 1 Hambahari Cup.Sa saad 6 tükki ja kõik, mida vajate oma vannituba vajab üks osta.

【VASTUPIDAV JA KVALITEETNE MATERJAL】 Vannituba Lisaseadmete Komplekt, mis on valmistatud plastikust, terve ja vastupidav kasutamise eest.Plastist kunagi rooste, nii et sa ei pea muretsema, rooste, ka see on super lihtne puhastada.

【ELEGANTNE DISAIN】Võtta oma vannituba decor stiilne uusi kõrgusi selles vannituba tarvikute komplekt, väga uimastamise ja suurepärane touch ekstra elegantsi vannituba, ideaalne andes kingitus housewarming või pulmad.

【FUNKTSIOONI】Vannitoa aksessuaar komplekt sisaldab kuus wc olulised valik hall,must ja valge värv.Kaunista oma vannituba, mis aitavad teil mugavam juurdepääs puhastusvahendid ja hoida oma vannituba puhas, korras ja puhas.

【LIHTNE KASUTADA】Super lihtne kokku panna,teinud mõne minuti jooksul, ka võimalik lahti võtta.

Meie kõrge kvaliteediga plastikust vann tarvikud on vastupidav, et pidev kasutamine, et hoida oma pilk lihtsalt nii elegantne ja uue aja jooksul.

Sildid: abedoe hamba harja hoidja, lilla vannituba tarvikud, vannituba messing dušilifti komplekt, kuldne vannituba accessory set, hambapasta opalescence, Wc Puhastaja, hall seebidosaator vannituba, ba o vannitoa tarvikud komplektid, vannituba set goth, likos seep.

  • Tüüp: Kuue-osaline Komplekt
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta
  • Brändi Nimi: Goalone
  • Mudeli Number: BP211118
  • On Nutikas Seade: NO
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Plast

Lisa Oma Kommentaar Nüüd