Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

3D Vaimu Silikoon Hallituse Halloween Vaimu Silikoonist Vormid jaoks Küünla valmistamiseks DIY Vaik Casting Hallituse sojavahast Aroomiteraapia Seep Fo

    (0) 0
(0 Arvustused)

€3.81 €1.48
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d358708

Bullet Punkte:

1、[ on Valmistatud kvaliteetsetest Materjalidest ] Halloween Vaimu Küünal Hallitus on valmistatud kõrge-kvaliteet silikoon-materjalist, painduv, sile, pestav ja korduvkasutatav, featuring suurepärane jõudlus pika tööea.

2、[ Unikaalne Vaimu Decor ] 3D Vaimu Silikoon Hallitus on luua tugev Halloween õhkkond isikud, mille kuju 3D armas kummitus, täiuslik DIY aksessuaar tegemise kordumatu pool kaunistused.

3、[ Kergesti Demould ] Halloween Küünal Silikoon Vormid on lihtne vabastada, sest nende sileda pinnaga ja suurt paindlikkust, non-stick-ja kulumiskindel mitu korda, taaskasutuse ja mugav puhta veega ja kuivatage.

4、[ Ideaalne DIY Tarvikud ] Halloween Silikoonist Vormid sest Küünlad on loodud hulgaliselt rakendusi, ideaalne casting vaik, mistõttu on küünlad, seebid, aroomiteraapia, küpsetamine šokolaadi, kooke, ja teised, mis on ideaalne, lisades sära, värvi -, pulber-või muud tarvikud.

5、[ Kingitus Sõpradele ] Halloween Küünal Hallitusseened eest Küünal Mistõttu on ideaalne valik, pool kaunistused, ideaalne kingitus teie sõbrad, naabrid, ja peredele, kes naudivad DIY käsitöö, ideaalne luua armas lisaks oma Halloween kujundusest.

Kirjeldus:

Halloween Vaimu Küünal Hallitus on valmistatud kõrge kvaliteediga toidu-silikooniga, mis sobib teha seepe, vaik käsitöö, fondants, kommid, jää plokid, aroomiteraapia, ja muud tarvikud.

Kirjeldus:

Nimi: Halloween Vaimu Küünal Hallituse

Materjal: Toidu silikooniga

Hallituse A: umbes 9*8.3*7cm/3.54*3.26*2.75 tolli

Hallituse B: umbes 8.5*8*7.2 cm/3.34*3.14*2.83 tolli

Omadused: lihtne demold, mida on lihtne puhastada pehme ja vastupidav, ei ole lihtne deformeeruda

Pakkeleht:

Vaimu Küünal Hallituse*1

Sildid: betoon, halloween hallitusseened, vaas hallituse.

  • Materjal: silikoon õliga
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd