Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

KS EXAFORM mtb tagumine amortisaator 150/165/190mm summutamine reguleeritav ühe ja kahe õhu kambri tagumine amortisaator

    (0) 0
(0 Arvustused)

€105.51 €93.91
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d3555

Kaubamärk: KS EXAFORM

Pikkus: 165mm/185mm/190mm

Joon: 38mm/48mm

Kaal: 165mm umbes 274g; 185mm umbes 292g;190mm umbes 305g

Kahe õhu kambri õhu rõhk amortisaator disain annab hea amortisaator mõju, kerge kaal ja hea funktsioon, ja suudavad kohaneda erinevate karmid teed.

Märkused: maksimaalne rõhk MP on 200psi, palun pöörama tähelepanu NP<MP, kui muudate survet

Kasutades summutada tagasilöögi, saate reguleerida tagasilöögi kiirus amortisaator.

+Tagasilöögi kiirus muutub aeglasemaks

-Tagasilöögi kiirus muutub kiiremini

Amortisaator puldiga funktsioon (ohutus, palun ärge kasutage lukustus funktsioon sõites ebatasasel maastikul või teed)

Umbes laevandus

Tavaliselt me saadame paki teile hiljemalt 1 tööpäeva, aga kui seal on suur Digisild.ee edendamise või Hiina puhkuse pakett võib viivitada.

-Kui me saata väikeste pakendite puhul mitte rohkem kui 2KG, normaalsetes tingimustes, tasu ei võeta, aga kui sa valima kullerpostiteenuse normaalsetes tingimustes, see tuleb tasuda.

-Enne saata kaupa, kui soovite muuta tellimuse teavet, võtke meiega aega, paketi teave ei ole muutunud pärast seda, kui kaup saata.

Umbes Värv ja Kaal

Erinevate partiide tooteid, toote massist, võib olla veidi erinev, ja värv, mida näete erinevaid ekraane samuti võib olla erinev.Kui olete mures kaalu ja värvi, palun võtke meiega ühendust enne ostu.

Umbes teenus

Me oleme pühendunud sellele, et pakkuda teile kõige paremini shopping kogemus, nii et kui sul on mingeid probleeme ostu käigus, palun võtke meiega ühendust.Halb vaadata ei saa lahendada mingi probleem, aga me ei saa, nii et palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet, ja me teeme oma parima, et probleem lahendada sinu jaoks.

Umbes salvestame

Me töötame otse tehasest ning tagada, et kõik brändid, müüme, on autentne.Pakume jae-ja hulgimüük.Kui teil on mingeid vajadusi, palun võtke meiega ühendust.Siiski, kuna aega vahe, me võime vastuse hiljem, kuid me kindlasti vastata teile niipea, kui oleme saanud teie andmeid.

Sildid: mtb tagumine amortisaator, 165mm tagumine šokk mtb, Amortisaatorid, 200x57, tagumine šokk, rockshox tagumine šokk.

  • Mudeli Number: 588RL
  • Suurus: 150mm 165mm 190mm
  • Materjal: Alumiinium/Sulam
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kasutamine: Mountain Bikes

Lisa Oma Kommentaar Nüüd