Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

250ml Huvides Jaotus Vein Potti Likööri Soojem Leibkonna Keraamiline Pudel Barware Flagon Väike Stoup Pott Kork

    (0) 0
(0 Arvustused)

€9.28 €5.01
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d35491

250ml Huvides Jaotus Vein Potti Likööri Soojem Leibkonna Keraamiline Pudel Barware Flagon Väike Stoup Pott Kork

Funktsioon 1. Valmistatud kõrge kvaliteediga keraamika ja ohutu kasutada. 2. Sobib Kontoris/ Kodus/ Õues/ Reisimine. 3. Sobib Kõigile Hooaeg 4. Traditsiooniline Käsitöö-Ja Käsiveoga, Geniaalne Pudel-Suu Disain 5. Takistab Vee Lekke.Mugavuse ja Mugav Kodu/ Kontori/ Isiku/ Hotelli/ Piknik. 6. Lihtne Kasutada, Lihtne Puhastada.Ohutu Käitlemise Rohkem Mugavust, Turvaline Ja Ilus.Spetsifikatsioon Materjal: Kõrge kvaliteediga keraamika Värv: Nagu pildil Suurus: 250ml

Soe nõuanded: Iga kaasas kork

Laevandus ja tagasi policy: 1. Me üldiselt jätkata tellimused 24 tunni jooksul, kui makse on laekunud. 2. Hiina post tavaline väike pakett plus ja Hiina posti tähitud lennupostiga võtab hinnanguliselt 15-60 päeva. 3. Soovitatav saadetiste: Digisild.ee standard shipping--stabiilsem,ohutum,kiirem. 4. Pakume ka express shipping nagu DHL, UPS, EMS jne, palun võtke meiega ühendust kui teil on hädasti vaja see või kogus on suur. 5. Me võtame tulu ja toetused 15 päeva jooksul pärast tellimuse täita, palun võtke meiega ühendust.Tilk laevandus ja hulgimüük: 1. Me tilk laeva kõikjal maailmas, palun võtke meiega ühendust, kui on küsimusi või muresid. 2. Me pakume hea hinnaga hulgi-ja soovitame parimaid vedu.Tagasiside: 1. Palun jäta 5-tärni tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me hindame seda (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni, tarneaeg 5-tähte). 2. Kui tooted teile on saabunud oli vigastatud või valesti stiile, palun ärge jätke ühtegi negatiivset tagasisidet esimene, palun, palun võta meiega ühendust,me tegeleme sellega ja töötada välja parimad lahendused, teie rahulolu on meie algatusel teha paremini.

Sildid: keraamiline väike soojem, everoca jaapani keraamika, karahvin keraamiline pudel, veini wisky klaasist pudel, 250ml veini, 250ml roheline pudel, japonese huvides puidust cup, komplekt 2 tassi imeline, jaapani soojem, pärast keraamiline pudel.

  • Korpuse Materjal: Keraamika
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • punkt: Pärast Jaotus Vein Potti
  • Materjal: Keraamika
  • Soe Nõuanded: Iga kaasas kork
  • Suurus: 250ml

Lisa Oma Kommentaar Nüüd