Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

Jalgratta 6 LED Light 4 Kõlab Trompet Electonic Sarved Kelluke Hele Trompet MTB Super Vali Sireen Politsei Stiili Jalgrattasõit Osad

    (0) 0
(0 Arvustused)

€6.56 €6.43
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d35083

Jalgratta 6 LED Light 4 Kõlab Trompet Electonic Sarved Kelluke Hele Trompet MTB Super Vali Sireen Politsei Stiili Jalgrattasõit Osad

Spetsifikatsioon

Kategooria: Politsei auto tuli trompet

Värv: Sinine+Valge+Punane+Must

Materjal: Plastik

Aku: AA(2Joint) Ei Sisalda

Elemendi suurus: 11.2*5.5*6.1 cm

Taotleda: Diameter24mm toru paigaldamine

Pakett hõlmab:

1X Politsei auto tuli trompet

1 X Plastist omanik

Shipping service 1. laevandus, kuidas on Hiina Post, Singapur postitust,HongKong Post, DHL, EMS, UPS, TNT,ja FedEX jne, saad valida kohta, et teenus ise 2.Me laev oma aadressi Alipay, palun esitage õige aadress ja kontaktandmed, me ei vastuta mis tahes vale või undelivery aadress. 3.Umbes kohaletoimetamise kuupäev:tavaliselt.see tarne teie käe ajal 15-35 päeva jooksul alates lõpeta oma makse.kui sa ei saa selle paketi puhul 30 päeva.palun võtke meiega ühendust, et laiendada oma aega Tagasiside 1. Kui teile saadeti objekt, millel on rahul, palun jätke meile positiivset tagasisidet ja me teeme sama teile. 2. Kui te ei ole mingil põhjusel, siis palun ärge olema kiire, lahkuda negatiivne/neutraalne tagasiside.

3. Me töötame kõvasti, et veenduge, et IGA KLIENT ON 100% RAHUL ja lahendada iga probleemi ja alati jätma positiivse tagasiside, et kõik meie klient.

Võtke meiega ühendust 1. Meie kontoris tund on 9:00 am-6:30 pm Hiina Ajal, esmaspäevast laupäevani 2. Palun ärge laske end heidutada, kui sinu e-posti ei vastanud ajal mitte-äri tund 3. Kui teil on küsimusi, võtke julgelt meiega ühendust!Meil on originaal tootja spetsialiseerunud eksportivate igasuguseid väljas spordi teemad, tere tulemast võtke meiega lähemalt ja soodne hind andmeid.

Sildid: jalgratta-pudeli hoidja, stl politsei tuled, led strobo diodo, mtk bike tarvikud, sarv jalgratta sarv, tarvikud politsei offic, adextension elektrilise jalgratta, popu lus jalgratta bell, prantsuse sarv originaal, jalgratta tarvikute kods.

  • Tüüp: Elektrilised Sarv
  • Brändi Nimi: ETA BIKE
  • Suurus: 11.2*5.5*6.1cm
  • Mudeli Number: MO18041002036
  • Sertifitseerimine: jalgratta tarvikud
  • Materjal: Elektroonilise Sarv
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd