Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

MOES Uue Star Ringi Tuya Smart ZigBee3.0 Surunupp Lüliti/Stseen, Smart Switch Elu APP Kaugjuhtimispuldi Tööd Alexa Google

    (3) 5
(3 Arvustused)

€27.82 €16.42
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d341468

MOES Uue Star Ringi Seeria Tuya Smart ZigBee3.0 vajutage ümberlülitamise Nuppu Varjatud leebe ja Väljaulatuvad Logo Disain Nutikas Stseeni Lüliti Funktsionaalne APP Kaugjuhtimispuldi Tööd Alexa Google Kodu

Mida MOES

Peamised Tunnused: 1.MIKS VALIDA STAR RÕNGAS ---Äsja Kerge Puudutus Nuppu Mõju Star Ringi Halo:Täiustatud disain filosoofia ühendab ilu ja tehnoloogia,mille eesmärk on koos välja logo ja elevandiluu -, nikkel-must,täiesti tiire suurepärane ehitus stiil ja kena töö.Star ringi halo lüliti omadused taustvalgustus näitaja asukoha,ja kui lüliti on sisse lülitatud,see toimib nagu tähine taevas ere valgustus mõju.

2.MIDA STAR RINGI PAKKUMINE ---Vasta Klõpsake ja Soft Touch:Superior touch tunne materjal tagab tema suur visuaalne kogemus,murdes jäikust traditsioonilist mehaanilist nuppu,tundub suurepärane hiir koos karge klõpsake käsku heli;Kõrge kvaliteediga PVC materjal,tegelikus mõttes, mitte-mürgised,ohutu ja keskkonnasõbralik.Testitud koos 2-aastane eluiga ja 5 miljoni nuppu elu.

3.KUIDAS SART RINGI SEADUS ---Ultra-õhuke Järjepidev Paksuse Lüliti ja RF Saatja:Üks täiesti sama esipaneeli disain RF saatja on loodud RF remote tuleb kasutada koos meie Star Ringi smart switch kontrolli koju tuled muul viisil;Ultra-õhuke, paksus esipaneeli on nii õhuke 8mm umbes,väga järjekindel, täiesti kohakuti smart switch, kui kinni seina 3M kleebisena.

4.Modulaarne Kokku panna Kohandatud Koostisega :1/2/3/4 Gang Star Ringi smart switch vabatahtlik koos 2/3/4 Gang lüliti paneelil on sobitatud lihtne kokku panna oma pea,lihtsalt muutes smart lülitub stseeni lüliti Tuya Sloa APP stseeni kontrolli koju smart seadmed;Kaks juhtmestik võimalusi, vabatahtlik, nagu ühe live wire paigaldada, kui ei ole neutraalne traat oma maja või N+L read juhtmega.

5.Komplekt Tuya Smart Switch Funktsiooni Ühes :ühildub Tuya Tark/Arukas Elu APP võimaldab see kontrollida kaudu smart phones smart valgustus,juhtmeta kaugjuhtimispult, kui sa ei ole kodus,ja isegi lisada ajakava paindlik taimer kontrolli;Hääl abilised on olemas lihtne hääljuhtimine oma tuled;Multi-kontrolli sidusettevõtte on uuendatud juhtimiseks üks tuli teise smart switch sama APP;Seadme jagada ja rühma juhtida, on nii funktsionaalsed lisatud mugavuse.

6.NII OSTU-TÄHE RING ---Täielikult Funktsionaalne ja Ainulaadne Välimus:Kiire pairing mode with Tuya ZigBee rummu vaja,lihtsalt saada smart home stseeni seos käesoleva smart switch integreerida funktsiooni ja välimuse;sisaldab täielik 2-aastane garantii ja 60-päevane tagastamise garantii täielikku rahulolu.

Pakett Nimekiri:

Star Ringi smart switch*1

Kasutusjuhend*1

Keerake kott*1

Kasutusjuhend:

Q&A: 1.K: Kas seda tööd koos rummu vaja aruka kontrolli?

A: Jah,see on Zigbee 3.0 versiooni, mis on Tuya Zigbee rummu vaja,ja me vabastamist WiFi versioon nr rummu vaja. 2.Q: Kas mul on vaja osta 3-Ne lüliti paneeli eraldi?

A: Jah,lüliti paneel, vajab osta eraldi teie soovitav koguda. 3.K: kas ma hääljuhtimine smart switch?

A: Jah,see on kooskõlas Alexa ja Google ' i Kodu hääljuhtimine. 4.Q: kas RF saatja paketis sisaldub?

A: RF saatja ei sisaldu pakendi ja sa pead eraldi osta,sidumine see, et smart switch enne tavapärase kontrolli.

Sildid: rõngas, seeria tuya, moes smart switch, smart switch, ZigBee.

  • Protokoll: zigbee3.0
  • Max Vool: 10A
  • Sertifitseerimine: ce, CCC, CCC, ce
  • Toote Tüüp: Lülitid
  • Tööpinge: AC100V-240V 50/60Hz
  • On Nutikas Seade: Jah
  • Lüliti Tüüp: Surunupp-Lüliti
  • Materjal: Plast
  • Brändi Nimi: MOES
  • Nimivõimsus (oomikoormus): <2
  • Praegune: 10A
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Töötemperatuur: -10~65℃
image

Anonymous

5
2022-11-02

“Näeb hea välja. Kena plastikust. Mikrik ja ülevalt ja alt. Mis on, ning sisse ja välja lülitada, võite vajutada vähemalt alt lüliti, isegi eespool. Ümmargune plaat on sisestusklahvi (enter). Saate reguleerida, kui lüliti tuli põleb. Kui edasi, kui maha, alati, mitte kunagi. Saate konfigureerida käitumise pärast voolukatkestust. Aga seal on mingit kontrolli stseene, ei ole multiclick, ei ole vabastamise relee nuppu. Naabruses ring plaadid kaks lülitid, isegi kui raam ei ole nii palju, kui lülitid, nad ei sobi. Lihtsalt metallist raam lüliti ise on laiem kui vaja on kahte lülitid seista kõrval.”

image

Anonymous

5
2022-12-27

“Suurepärase kvaliteediga Moes zigbee3.0 smart nuppu lüliti star ringi, APP kontrolli, töötab Alexa Google, mis on täielikult kooskõlas kirjeldus ja foto. Kiire kohaletoimetamine.”

image

Anonymous

5
2022-12-15

“Vaata, kui ma ei lõpeta, yakusno. Oluline on zvichaya vimikaki. Poki ei ole hea mees. Ale saab teha positiivne vale.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd