Pilt 0

4 Tk/Palju UGIN 52mm*30mm Rula-Ratast U Bassein Plaza Street Uisutamine, 61D 85% Tagasilöögi Professionaalne Skate Board Rattad

    (0) 0
(0 Arvustused)

€22.16 €21.05
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d3205

Tere tulemast!Meie meeskonna liikmed on kõik uisutamine mängijad, mõned poisid on rohkem kui 8 aastat kogemusi, tõesti creazy sellest, sport, oleme proovinud nii palju uisutada tooted ja tarvikud, ja nüüd me oleme siin tugevalt recommanding mõned hea kvaliteediga tooted mõistliku hinnaga teile poisid.Me loodame, et teile meeldib neid kõiki,see on meie rõõm~ Toote Omadused: 1. 52mm*30cm 2. 61D Kõvadus hea U Bassein Plaza Street Uisutamine 3. 85% Tagasilöögi PU 4 Ratast. Kõrge Elastsus sobiks Professionaalne Mängija Sobiks: Sest Rula Pakett Sisaldab: 4 tk Rataste 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress 4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul eeldatav ajakava, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab ostja. 2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#. 3. Me toetuse OMA TÄIELIKU MAKSE laekumise järel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Digisild.ee.VÕI võite valida, kas vahetada. 4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud. 1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii. 2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Digisild.ee!Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!

Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme!

Sildid: rattad 30mm goma, rulluisk 4 ratast 30, plastikust rattad 30mm, lego 30mm rattad, jmt 30mm rattad, vw 30mm rattad, 30mm 650b rattad.

  • Brändi Nimi: hoomore
  • Mudeli Number: Rula Ratta
  • Tüüp: ratas

Lisa Oma Kommentaar Nüüd