Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

25KW 30-80KHz High Frequency Induction Küttekeha Ahju ZN-25A

    (0) 0
(0 Arvustused)

€2 525.64 €1 237.56
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d29955

25KW 30-80KHz High Frequency Induction Küttekeha Ahju ZN-25A

Eelised:

Kõik-ühes masina, see säästab ruumi sinu jaoks. 1.See võtab MOSFET, IGBT võimsus seadme ja unikaalne sageduse muundamise tehnoloogia kõrge töökindlus ja vastupidavus, mis on suurem võimsus ja väiksem energia tarbimine. 2."Kontrolli funktsioon, pidev, praegune ja pidev võimsus, see võib oluliselt optimeerida kuumutamine, metallide, nii on võimalik saavutada kiire ja tõhus küte ning täielikult hästi ära kasutada toote paremust. 3.See on rohkem kui kaks korda võimu traditsiooniliste elektrooniliste toru kõrge sagedusega kütteseadmete samadel seisukorras, ja samal ajal aitab see vähendada võimu koormuse ja võimsuse kulude kokkuhoiu. 4.100% täis laadida disain, see võib töötada pidevalt 24hours. 5.See on kolme-punkti funktsiooni seadmine kütte -, isoleerimis-ja jahutussüsteemid, mis võivad parandada kvaliteeti kütte-ja kütte-tsükkel, et lihtsustada käsitsi. 6.See võib valige toide alusel võimsus ja sagedus.Mida kõrgem sagedus, seda madalamatel kütte sügavus on.Nii et väiksem sagedus on, seda parem diathermancy on.

parameeter:

Mudel: 25KW Võnkumise Sagedus: 30-100KHz Output Current: 200A-1200A Kuumutamise Aeg: 1-99 sekundit (automaatne) sisendpinge: Kolm fraasi 380V, 50 HZ / 60 HZ; töötsükkel: 100% Jahutus Tüüp: Vesi-jahutus Jahutus Vesi Nõue: 0.2 Mpa, 2L / min Kaal: 30 KG Mõõde: 560*220*505 (mm)

Taotluse Näited:

1.Keevitada: See on peamiselt sulama jootma, mille kütte -, et teatud temperatuuril, ühendada kaks sama või materjalidest, eri materjalid metallist, koos.Spetsiifilised rakendused on järgmised: (1)keevitus igasuguseid masina riistvara ja tarvikud: teemant lõikur, abrasiiv tööriistad, puurimistööriistad, sulam, saeketas, karbiid treimistööriistad -, jahvatus-lõikur, reamer, höövel lõikur, puidutöötlemine puurida jne.; (2)igat liiki riistvara ja mehaanilised osad keevitus: metallist vannituba tooted, jahutus-ja vask tarvikud, valgustus tarvikud -, täppis-hallituse osad, metallist käepide, vispel, legeeritud terasest ja terasest, teras ja vask, vase ja vase ja muude metallide või erinevate metallide " hõbe ja kõvajoodisega jootmiseks; (3)Composite poti põhja keevitamiseks kasutatakse peamiselt ümmargusi, ruudu ja muude profiilplekk korter roostevabast terasest poti alt ja alumiiniumist kolme-kiht kõva, seda saab kasutada ka muude metallist lennuk kõva. (4)Elektripliit (elektriline kohvikann) pliidilt keevitus on peamiselt kasutatakse kõvajoodisega vahel roostevabast terasest korter, alumiinium ja erineva kujuga kasseti soojendamiseks.

2.Küte

(1)Kuuma metalli sepistamine on peamiselt soojuse töö töö teatud temperatuuril (vastavalt eri materjalist, kütte temperatuur on samuti erinevad), läbi punch, sepistamine masin või muul kujul, lukksepa tööd, töö arvesse muid kujundeid.Nagu, vaata, et juhul, vaata tühi, käepide, hallituse tarvikud, köögiriistad tarvikud, käsitöö, standard osad, kinnitused, mehhaaniliste osade töötlemiseks, vask lukud, needid, terasest kõva, kõva kuuma väljapressimist ja nii edasi. (2)kuumpressimisel peamiselt viitab, et eri tüüpi metallide vahel või metallist ja mittemetallist kuumutades metalli, kasutada soojuspaisumise või termilise sulamine põhimõte ühendada kaks koos.Näiteks arvuti radiaator on vask südamik ja alumiiniumist kõlari võre maetud keevitus, teras-plast komposiit, tihendus alumiiniumfooliumi (hambapasta nahale), mootor rootori, elektrilised toru tihendi ja nii edasi. (3)Sulamine peamiselt viitab teha metallist valatakse vedelik kõrge temperatuuriga metall.Peamiselt kohaldada raud, teras, vask, alumiinium, tsink ja erinevaid väärismetallid.Nagu kuld, hõbe sulamine.

3.Kuumtöötlemise

See on peamiselt umbes läbi detaili kütte-ja muu ravi, et muuta metall materjali kõvadus, konkreetne rakendus on järgmine: (1)igasugused riistvara, tööriistad, käsi-tööriistad.Nagu tangid, mutrivõtmed, haamrid, kirved, käärid, käärid (aiandus, käärid ja muud sulametallist; (2)igasuguseid autosid, mootorratta tarvikud.Näiteks väntvõlli, connecting rod, kolvi pin -, hammasratas, alumiiniumist, rool, armatuur, käigu võlli -, ülekande-telg, väike võll, kahvel ja muud sulametallist; (3)igat liiki elektrilised tööriistad.Nagu käik, telg; (4)tööpinkide tööstuse.Nagu masin, pinna -, tööpingi -, raudtee -, nagu sulametallist; (5)igat liiki riistvara metallist osad, mehaaniline osad.Nagu võllid, hammasrattad (ketirattad), nukid, padrunid, inventar ja muu sulametallist; (6)Metall hallituse tööstus.Nagu väikesed vormid, hallituse tarvikud, hallituse auk, nagu sulametallist;

4.Lõõmutamine

(1)igasuguseid roostevabast terasest, tööstus lõõmutamine.Nagu roostevabast terasest valamu, tank lõõmutamine venitada, lõõmutamine, lokitangid ja valamu lõõmutamine, roostevabast terasest toru, roostevabast terasest söögiriistad, roostevabast terasest tassi, jne .; (2)lõõmutamine eri muud metallosad.Nagu golf-club pea,brassie, vask-lukk, metalli-vask tarvikud, köök nuga, tera, alumiiniumist pott, alumiiniumist vaadid, alumiinium radiaator ja igasuguseid alumiiniumist tooted.

Sildid: 25kw keraamiline takisti, servo 25kw, ruuteri 25kw, 20 tolli 5kw mootor, elektrilise kütteseadme 400w, avr 25kw generaator, 0 5kw elektrimootor, solis 25kw inverter, 25kw lüliti, 25kw komplekt.

  • Võimsus: 25KW
  • Pinge: 220V
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: ZN-25A

Lisa Oma Kommentaar Nüüd