Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Oarencol Deemon Pealuud Lahe Auto Esiklaas Päikese Vari Kokkupandav UV-Ray päikesesirm Protector Nokats, et Hoida Oma Sõiduki Lahe (55"

    (0) 0
(0 Arvustused)

€11.13 €10.57
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d2901

Tere tulemast kauplus Materjal: Oxford riie

【Disain Kirjeldus】 Täis-laius single-sided printing

[Materjali kirjeldus] Oxford riie + pearl alumiinium film

[Toote tulemuslikkuse] kasutamine Oxford riie + kvaliteetne alumiinium foolium materjali saab tõhusalt blokeerida päikese oma auto, tõhusalt kaitsta interjööri oma auto vananemine, kuumuskindlusega, ja luua kõige mugav ja lahe interjöör keskkond.Kaasaskantav Mõistliku suurusega lihtne kaasaskantavuse ja hoiustamine ei võta liiga palju ruumi.

[Kohaldatav scene] suurus 130*70cm ja 140*76cm sobib suurepäraselt esiklaas enamik mudeleid

[Accessory struktuur] on kummipaelaga ladustamise ühel pool toode, ja seal on kaks konnasilmad ülemise ja alumise otsas, mis võib olla fikseeritud esiklaasi vaakumfiltreeritakse tassi.Kaasas 4 äraveo tassi.

[Kasutusjuhend], Aseta iminapp arvesse aas nupp (imemise pool seisab ees), laiali nokats, panna see esiklaas ja imeda iminapp-klaasi (märkus: kui imemine, aseta iminapp Kogu õhk on pigistatakse välja.Kui on tolmu või mustust, klaas, see tuleks puhtaks pühkida, ja iminapp on parem efekt).

【Juhised pesemise】 Käsi pesta või kerge masin pesta, ei valgendi

[Kasutusjuhend] Koos nõgus ots suunaga ülespoole, kasutada kahte äraveo tassi imeda esiklaas läbi konnasilmad.Palun kontrollige oma esiklaas suurus veenduge, et see sobib

[Erinõuetega], mis on Tingitud erinevatest mõõtmismeetoditest, viga selle suurus andmed on vahemikus 1-3cm, mis on normaalne nähtus.

Sildid: Auto Esiklaas Nokats, päikesesirm tarvikud hõlmab, auto, päike, varjus, esiklaas päikesevarju armas, tagasi tulevikku.

  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd