Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

5 Paari Vaik Jalgratta ketaspidur tampoonid AVID Elixir 1 3 5 7 9 R CR jaoks SRAM XX X0 Innukas DB1 DB3 MTB Mountain Bike ketaspidur

    (0) 0
(0 Arvustused)

€15.37 €13.21
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d28602

5 Paari Vaik Jalgratta ketaspidur tampoonid SRAM AVID Elixir 1 3 5 7 9 R CR jaoks SRAM XX X0 Innukas DB1 DB3 MTB Mountain Bike Ketas Piduri Osad

Me võtame Alipay siin.Kõik suuremad krediitkaardid on accetped läbi turvalise protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

1.Pakume Tasuta kohaletoimetamine poolt Digisild.ee Standard Shipping alusel kõige enam levinud haigus.Kuid see võtab umbes 15-40 päeva jooksul pärast lähetamist.Mõnikord lükkub edasi kuni 41-60 tööpäeva tõttu tolli-või muud probleemid, nagu kohalik ilm probleem, nii et see vajab oma piisavalt kannatust, et oodata, kuni pakk.Ja kui sa valida saadetise viisil, siis me arvame, et olete nõus aktsepteerima seda viivitust, kui juhtub.

2.Me Laev oma paketi DDU, "lõivud ja maksud maksmata".Olete maksmise eest mis tahes täiendavad tollivormistuse tasud, kui juhtub.

1.Toetame tagasi minna ja muuta punkt poliitika, kuid sa pead maksma täishinna eest kahe kuidas veab (sisaldavad laevandus, maksude ja tolli kulud jne.) ja hoida punkt heas seisukorras, muidu me hoiame õigus keelduda toetuse ja tagasi.Kõik tagastamisel tuleb kohaldada 7 päeva jooksul (aeg, punkt alustada kuvatakse kirje).

Allpool probleeme ei kohaldata tagasi ja toetuse poliitika:

(1) Värvi, suurus erinevus probleeme just seda, mida me oleme öelnud;

(2) Toode, mille mõned kahjude tõttu ebaõige kasutamine;

(3) Pestud, kasutatud ja kulunud tooted;

Mingi probleem enne tellimist palun võtke meiega ühendust.Kuid kõigepealt,palun, võta minut aega, et lugeda kogu teabe siin.Kui ei ole, saate meiega ühendust kaubandus-manager või e-posti teel, me vastame teie küsimustele 24 tunni jooksul.

Meil sõltub klientide rahulolu õnnestub.Seepärast on teie positiivset tagasisidet ja 5 Skoor DSR on äärmiselt oluline meile.Kui olete rahul meie esemed, Palun võta minut aega, et jätta oma positiivset tagasisidet.Aitäh!

Sildid: diood db3 db4 db5, avid elixir 5 osad, piduriklotsid avid elixir quad, avid elixir cr voolik, veekeetja honda cbr xx1100, avid elixir 3 polti, avid elixir 1 kaabel, kaelakee eliksiir, ketas 160 sram, juhul iphene 7.

  • Pidurid: Liin Tõmmates Ketaspidur, Hüdrauliline Ketaspidur(Hüdrauliline Piduriklotside)
  • Materjal: Semi - Metallik
  • Kasutamine: Tee Jalgrattad, Mountain Bikes
  • Suurus: 30*33.5mm
  • Mudeli Number: SZ941GRx5
  • Brändi Nimi: SOOCENT
  • Komponendid: Padjad

Lisa Oma Kommentaar Nüüd