Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kohvi sekkuge 304 Roostevabast Terasest alust & täispuidust Käepide, 51/53/58mm Tamper Kohvi Vajutage Tööriist

    (4) 5
(4 Arvustused)

€16.33 €11.11
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d267885

Tere Kallis Ostja,

Tere tulemast meie poe, saame pakkuda dropshipping-ja hulgimüük, kui teil on mingeid taotluse, palun võtke meiega ühendust, me anname teile parima hinna ja teenus!ja meil on oma tehas.

Me oleme palju stock, võite osta seda otse, me saadame selle välja Hiinast 24 tunni jooksul(Väljaarvatud Nädalavahetustel ja Pühadel).

Pakume palju stiile valida (täpsemalt on piltidel hinna, iga pilt tähistab stiili valik), võite valida vastavalt stiilis pilt sulle meeldib, ja siis me laeva pildi järgi pildi stiil valida (Pealkiri on viide ainult).Kui teil on küsimusi enne või pärast ostu sooritamist, palun võtke meiega ühendust ja me vastame teile nii kiiresti kui võimalik.Õnnelik shopping.Parim Regerds.

1.TOIDU OHUTU 304 ROOSTEVABAST TERASEST - Sinu tervis on meie #1 prioriteet.Võite kindel olla, et te ei saada oma raha on väärt siin.Me kasutame parima kvaliteediga, toidu-turvalise 100% roostevabast terasest meie tampers " alus, millel puudub kate.Ära osta teiste, odavamate tampers, sest need võivad lible maha metalli tükid teie põhjustel, kui tampimist.Teie heaolu on liiga oluline, et seda ohtu.

2.SÄÄSTA AEGA JA RAHA - Samm üles, et ülekaalukalt kõrgeima kvaliteediga tamper olemas kusagil selle hinnaga punkt.Te ei pea enam kunagi osta veel lubamatult uuesti ja säästab aega, raha ja pettumust.Kui sa maitse rikkalik aroom sujuvalt tamped espresso oma masin siis unusta oma kohalikus kohvikus ning eelistavad teha oma.

3.PALUN MÕÕTA OMA KOHVI FILTER ENNE TELLIMIST! - Tagada parim kogemus, soovitame, et sa mõõta oma kohvi filter, mille pärast meie tamper suuruse guide (viimane pilt) suuruse oma tamper suurepäraselt.Me oleme nii kindlad, et teile meeldib meie espresso tamper seatud, et meil on pakkuda kõikidele klientidele rahulolu garantii.Kui mingil hetkel te otsustate, et te ei ole täiesti rahul oma ostuga, palun teid, võtke meiega ühendust.

Kirjeldus:

Seisukord: 100% Uhiuue

Kirje Tüüp: Kohvi Tamper

Materjal: 304 Roostevabast Terasest +Puit

Suurus: vt pilti

Kaal: Umbes. 350g

Pakett loetelu: 1*Kohvi Tamper+1*Cup Matt+1*Kott

Märkused:

1. Tegelik toode värv võib kõrvale kalduda foto tingitud kerge.

2. Seal võib olla mõningane kõrvalekalle mõõtmine toode.

Sildid: üksikute espressomasin, õli kohvi, st heat press, jalgratta tarvikute kohvi, oppo dock station, omavolilise 51mm, mesilaste köök tööriistad, humax espressomasin, määratlemata püksid, ring tamper.

  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Tamper Baasi Tüüp: Korter
  • Mudeli Number: 4208 Korter Baasi Tamper
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: IYOUNICE
image

Anonymous

5
2022-12-12

“suurepärane kaup”

image

Anonymous

5
2022-12-29

“Lubamatult raske. Valmistatud hästi. Täiuslik sobivus DeLonghi EC 685 omanik.”

image

Anonymous

5
2022-08-31

“Ilus. On hea kaal, hea suurus. Ma saabuvad kiiresti ja hästi pakitud.”

image

Anonymous

5
2022-08-16

“Kohvi tamper saabus kiiresti ja tundus väga hea kvaliteediga, väga rahul ostuga ”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd