Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Korduvkasutatavad Lille Kuju Pesu Pallid, Kettad Masin Ujuvad Lint, Mille Võrgusilma Lõksu Kott Juuksed Püüdja Filter Net Leibkonna Tööriistade Kott

    (1) 5
(1 Arvustused)

€1.44 €1.39
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d264363

Korduvkasutatavad Lille Kuju Pesu Pallid, Kettad Masin Ujuvad Lint, mille Võrgusilma Lõksu Kott Juuksed Püüdja Filter Net Kott Leibkonna tööriistade Toote tehnilised andmed: Värv: sinine, roosa-punane Materjal: PE + EVA Kaal: umbes. 35 grammi Läbimõõt: ca. 9.5 cm / 3.74 Kõrgus: ca. 14cm/ 5.51 Funktsioone : 100% brand ja kõrge kvaliteedi Lihtsad ja praktilised igapäevaseks kasutamiseks Lihtne eemaldada ja koguda juuksed, ekstra kiudaineid, read Materjal:PP+Polyester Värv:Sinine/Roosa Võre kõrgus: ca. 145 mm Ujuv suurus: umbes. 95x95 mm

Teadaanne : Palun võimaldada 0.5-1cm tõttu käsitsi mõõtmine.Värv(id) võivad olla erinevad, erinevalt pilt kuvatakse,palun mõista.

Pakend : 1 * Võrgusilma Filter Kott

Soe nõuanded:Makse tuleb sooritada 5 päeva jooksul pärast oksjoni lõppu.

Kohaletoimetamine: 1. Worldwide shipping.(Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Oma tellimuse aadress peab sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole reaalne objekt ja on lihtsalt oma viide. 5. Teenuse transiidi ajal, tingimusel, et vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse. 7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Reurn&Toetust : 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.Ei ole erand!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole. 2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#. 3. Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, pärast nii ostja kui ka müüja tehing tühistada alates Digisild.ee.Või võite valida, kas asendamine

Tagasiside: 1. Me sõltume meie klientide rahulolu, et olla edukas.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline. 2. Kui olete rahul meie esemed, palun jätke p o sitive tagasiside meile.Jätame positiivne tagasiside, mis sulle hiljem. 3. Võtke meiega ühendust e-posti teel enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me tegeleme teile, et lahendada kõiki probleeme nii kiiresti kui võimalik.

Tööaja & kontaktandmed: Meil on tööl 6 Päeva nädalas, kell 8:30 - 17:30 esmaspäev - laupäev Pekingi Aeg.Soovin, et teil on suur shopping kogemus siin kontaktandmeid teenus kaardi.Kui te saate pakett, lugege palun meie teenus kaardi.Aitäh!!

Sildid: tasuta kohaletoimetamine pliiats kotti, rahakotid tasuta shipping, resuable kott shipping, tollimaksu naiste kott, mees bagpack tasuta shipping, tasuta walker kott, tasuta kohaletoimetamine vesi bag, läbipaistvad kotid shipping, laevandus nailon kott, laevandus väike kott.

  • Mudeli Number: H01039A1
  • Omadused 1: Ujuvad Pet Karusnaha Juuksed Püüdja
  • Funktsioonid 2: Määrdunud Kiudaineid Koguja
  • Omadused 4: pesumasin tarvikud
  • Kasutamine: Sanitaar -
  • Läbimõõt: Umbes
  • Funktsioonid 3: Pesu Puhastamine Tööriistad
  • Materjal: PE + EVA
image

Anonymous

5
2022-11-12

“tõesti hea meel, et minu punkt saanud seda kiiresti ja lihtsalt, nagu see oli kirjeldatud tänud”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd