Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

5 paari, palju pack naiste sokid uute tulijate Lääne stiilis Klassikaline Retro folk-custom lille Õie värvikas seksikas armas puuvillased sokid

    (0) 0
(0 Arvustused)

€13.55 €9.35
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d258778

Kui teil on hulgimüüja,siis võiks ühendust võtta minuga, mida massaaži Digisild.ee,või e-posti minu e-posti aadress on [email protected] annan teile head teenust ja kvaliteeti.

Meie eesmärk on firma, mida me teeme äri ausalt ja tahad teha koostööd kliendi pidevalt,mitte ainult üks kord äri.

Umbes Saadetis

1)KOGU MAAILMAS SHIPPING.(Välja arvatud üksikud riigid)

2)Tellimused töödeldud aja jooksul pärast makse alla.

3)Me ainult laeva kinnitas, et aadressid,et aadress PEAB sobima postiaadress.

4)TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi ajal võib eriti pühade ajal.

5)Kui sa ei ole saanud oma üksuse piires 60days alates makse,pls võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise oma punkt ja vastust sa nii kiiresti kui võimalik.Meie eesmärk on kliendi rahulolu.

6)Kuna varu seisund ja eri ajal,me võtame oma kauba meie lähimast laost laev, kiire tarne.

Umbes Makse

1)Me aktsepteerime, Alipay,West Union,T/T. Kõiki peamisi krediitkaarte aktsepteeritakse kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2)Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast broneerimist.

3)Kui te ei saa kassasse kohe pärast tehingu lähedal,pls oodake paar minutit ja proovige uuesti.Makse tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Umbes Tagasi & Toetuse

1)Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates oma kauba kätte sai.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva,siis loetakse seda kasutada ja ME EI ole NÕUS TOETUSE VÕI ASENDAMINE.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud tagasi ei võtta, kui müüja ja ostja poole.

2)Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number,konkreetset põhjust tagasi,ja oma PO number.

3)Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas,PÄRAST NII ostja kui ka müüja tehing tühistada alates Digisild.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

Umbes Teie Tagasisidet

Me hoiame kõrgeid kvaliteedinõudeid ja raske töö eest 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Kui teil võiks meiega ühendust võtta ENNE, mida sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside,Meil on väga teretulnud.

Umbes Maksud

1)Tasud,maksud ja tollimaksud imporditud kaupa ei ole, mis sisaldab toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

2)Pls küsida peamiselt oma riigi tolliasutus, kui palju need täiendavad kulud võib tasuda ENNE, kui te tellida.

Sildid: custom nifke sokid, kohandatud printimine sokid, meeste 10 pack sokid, custom spordi sokke, 5 tk komplekt dragon ball, ükssarvik sokid 5 paari, custom soki kanna, jõulud kohandatud sokk, naiste sokid vegan, roosa sneon sokid.

  • Muster Tüüp: Õie
  • Tükki: 5tk
  • Materjal: Puuvill
  • Paksus: Standard
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Rõve Pilt: No
  • Sokid Toru Kõrgus: Keskmine Toru
  • Sokk Tüüp: Casual
  • Seksuaalse Alatooniga: No

Lisa Oma Kommentaar Nüüd