Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Tuya Traadita AI Kaamera WiFi Kodu Siseruumides Järelevalve 2K HD 360 Kraadi Pan Tilt Täielik Värvi Baby Care Saab Rääkida kahesuunaline Arukas Elu

    (1) 5
(1 Arvustused)

€101.99 €40.80
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d2567

Tuya Traadita Intelligentne AI Kaamera WiFi Kodu Siseruumides Järelevalve 2K HD 360 Kraadi Pan Tilt Täielik Värvi Baby Care Saab Rääkida kahesuunaline

360 °LIIKUMISE JÄLGIMINE:

Automaatselt tuvastab ja jälgib tegevust teie laps tuba täis 360°.Pan ja tilt lihtsalt TUYA App/smart elu avaldaja.Kunagi ei jäta asi oma last.

1080P HD + HEA NIGHT VISION:1080P HD video kaamera objektiivi ja kaks 940nm infrapuna Ledid veenduge, et teil on alati võimalik näha oma last selgelt, päeval või öösel.Öise nägemise kuni 32ft (10 m), pigi ja must.

STIILNE, INTUITIIVNE, LIHTNE SEADISTAMINE:

See Baby Monitor, Kaamera ja App on lihtne paigaldada, lihtne kontrollida, ja imelihtne hooldada.Lae alla TUYA app/smart elu app alates App Store või Google Play.Töötab Alexa ja Goole Koju.Kooskõlas 2,4 GHz WiFI-võrk.

MOTION + HELI AVASTAMINE, KAHESUUNALINE AUDIO:

Live streaming 24/7 reaalajas liikumise ja heli teated.Kuulata ja rääkida perekonna-või eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate sisseehitatud anti-müra mic ja kõlar.Hoida oma beebi lähedal, ükskõik kus sa lähed.

TURVALINE ANDMED JA ANDMETE SALVESTAMINE:

Pidev või motion-avastatud salvestamise suvandid.

Mitu turvalisuse protokollid hoida oma andmeid ja eraelu turvaline.Pidev või motion-avastatud salvestamise suvandid.

TF Kaardi & Cloud Storage:

Traadita turvalisuse kaamera toetab Micro SD kaardi ladustamise kuni 128GB (videod saab olema taasesitatud LAN võrk).Cloud storage, et vältida oht kaotada footage alates TF-kaart.Saate sisse logida app et koheselt määrata oma kommentaar läbi intelligentne ajakava ja mängida seda tagasi õmblusteta ja geniaalne kvaliteet (TF kaart pole komplektis! ).

Sildid: Liikumisandur, zigbee motion sensor, liikumisanduri loomade, spy cam detektor, ZigBee.

  • Brändi Nimi: Meian
  • Smart home platform: Tuya
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-12-29

“Mulle meeldib kaamera üldiselt, see võib omakorda 360 gr, on liikumisandur, heli-sensor, kahe-suunaline kõlar ja hea pildi kvaliteet nii hele ja tume. Tarne Ukraina 18 päeva, mistexpress IR-taustvalgustus on sisse lülitatud automaatne valguse sensor. Kaamera on lihtne seadistada, sobib kasutamiseks sisetingimustes. Ühendub Wi-Fi (2,4 GHz) või kaabel.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd