Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

1tk Puusepp Pliiatsi Hoidja Sügav Auk Mehaaniline Sm Seista Tasku Clip Pliiatsi Hoidja Puusepatööd Märgis Kirjutaja Vahend Woodworker

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€1.44 €1.01
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d2351

Toote Kirjeldus:

Mugav tasku klamber võimaldab teil hoida ofort ja nikerdamist tööriistad ja puusepa pliiatsit käepärast, igal ajal ja hoida neid, kui pall pliiatsid võtmata liiga palju ruumi.

Käepide on mitte tõsta sõrm clip pind, mis võimaldab aktiivsemat kontrolli kasutamisel pliiats vahendid.See on rohkem töö-kokkuhoid ja mugav.

Laialdaselt kasutatav märgistus tööriistad, puidutööd, pliiatsid, puidutööstuse tööriistad, nikerdamist abivahendite keskus scriber, sobitada graveerija, nikerdamist tööriistad, kiire kate, klaasi lõikamise masin, klaasi lõikamist, klaasi söövitamisel, klaas scribing, karastatud terasest ofort masin, ehted splitter, kujundus tööriistad, insult scriber, kaabits koonus, scribing pliiats, lehtmetallist scriber

Terasest latid, terase keevitamine märgid ja keevitus pliiatsid.

Pakett sisaldab:

1 * puusepatööd penaali

meeldetuletus:

Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage veidi viga suurus.

Seal võib olla mõningaid erinevusi, värv erinevad monitorid.

See vahend on pikad osa, nii et sa pead olema ettevaatlik, kui kasutate seda, et mitte kriimustada.Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

Sildid: tööriistad puidu töötlemiseks, puusepa pliiats, vahendid mehhaanik, pliiats töötab, Töövahendid.

  • Brändi Nimi: Puudub
  • Tüüp: muud
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • DIY Tarvikud: Puidutöötlemine

Lisa Oma Kommentaar Nüüd