Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Auto Aku Traat Harja Aku Klemm Harja Aku Terminal Anti Korrosiooni Pesurid Protector Kiudaineid ja puhastushari auto

    (2.00) 5.00
(0 Arvustused)

€0.96 €0.67
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d2329

Bullet Punkte:

1、Roostevaba Teras Materjal: Roostevaba teras materjal on eelised, mis on tugev ja vastupidav, ei ole lihtne olla kahjustatud ning võib kasutada pidevalt, pikka aega, ja pindade meie tooted on valmistatud tsingitud rauast, mis on pikk kasutusiga.

2、Pingutusteta Puhastamise: Meie Aku Postitus Terminal Cleaner Tool on väga mugav kasutada, säästab aega ja vaeva ning saab eemaldada mustus lihtsalt üks pintsel, mis on väga mugav ja lihtne kasutada.

3、Täiustatud Jõudlus: Meie Aku Korrosiooni Võsa võib kõrvaldada aku korrosiooni vältimiseks halb elektrilised ühendused ja voolu, mis omakorda on parandanud alates võimeid.

4、Peamine Funktsioon: saab kasutada, see Auto Aku Traat Harja, et efektiivselt eemaldada tolmu-ja korrosioonikindel, hoida auto heas korras, aku kontakti, see on teie parim valik.

5、Teha Lihtsalt: Meie Aku Postitus Terminal Cleaner Tool on väike suurus, kerge ja kaasaskantav, ei võta ruumi, saab panna kuhugi, ja saab välja võtta ja kasutada, kui soovite.

Toote Kirjeldus:

See Auto Aku Traat Harjaga võimaldab teil puhastada klemmid ja postitusi seest ja väljast.Vastupidavat roostevabast terasest harjased vastu lamedamad kui kergesti eemaldada mustuse ja korrosiooni eest.See pakub reljeefne käepide mugavuse ja kontrolli käigus lekkima, muudab selle harja suurepärane vahend aku hooldus projekte.

Kirjeldus:

Materjal: Tsingitud rauast pinna ja roostevabast terasest traat

Värv: hõbedane

Pakendi kaal: 58g

Top läbimõõt: 3cm / 1.1 tolli

Põhja Diameeter: 3.8 cm / 1.5 tolline

Pikkus: 8cm / 3.15 tolli

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-3cm viga.Täname oma arusaamist.

2. Monitor ei ole kalibreeritud sama, värvi kirje on näidatud foto võib olla veidi erinev tegelikust punkt.Palun vaadake tegelikust tootest.

Pakett Nimekiri:

Auto Aku, Puhasti Harja*1

Sildid: terminali cleaner, Aku cleaner, auto aku puhas, Harjad.

  • Elemendi Läbimõõt: 0.0inch
  • Toote Kaal: 1.0kg
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp: Käsnad, Pajalapid & Harjad
  • Toote Kõrgus: 0.0inch
  • Kirje Pikkus: 0.0inch
  • Toote Laius: 0.0inch

Lisa Oma Kommentaar Nüüd