Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

Yuji-Hong pealmine Kiht Ehtne Lehma Nahast Auto Rooli Katab puhul KIA Mohave Borrego 2008 Käsitsi õmmeldud Must

    (1) 5
(1 Arvustused)

€50.10 €32.57
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d231125

Toode on nahkrool kaas eriline auto mudeleid , mitte rool.

Rooli katted on kohandatud erilisi autosid,enne tellimuse esitamist palun kinnitage, rooli auto on sama kirje kirjeldus näidata.Kui see ei ole sama, ei sobi oma auto.

Miks valida pealmine kiht ehtne lehma nahast ?

Ehtne lehma nahast on valmistatud looduslikust lehma nahk, hoia originaal naha struktuuri, mis on looduslik poorid, paremini hingav ja vett neelavad jõudlust, hoida mugavamaks, sõidu ajal.Algne lehma naha struktuuri hoida suurem kulumine-vastupanu vara

Pinna kunstlik nahk on valmistatud keemilisest materjalist, kõige rohkem on PU, väga halb, hingav ja vett neelavad jõudlust, võib-olla on vahele, kui teie käsi on higi või vesi.Kulumise-vastupanu vara on madalam kui originaal nahast.

TASUMINE

1.Me Võtame Alipay Escow Makse.Alles pärast ostjad on saadud esemeid, saame makse.Kui Alipay Escow Maksmist võib aktsepteerida Krediitkaardiga, Western Union, Panga Ülekanne.Ostjaid on mitu valikuid, otsustada mugav viis.

2.Enne makse, kontrollige palun oma postiaadress ja muud nõue punkt.Üksikasjalik kohaletoimetamise aadressi lisada:nimi, postiindeks, telefoni number ja aadress, mida kasutatakse, laevandus, kasutaja nimi.

3.Kui olete valmis oma ostu eest selle üksuse me teile valmistada kaupade ja teha saadetise jooksul lubanud päeva jooksul nii ruttu kui võimalik.

4.Me ei vastuta mis tahes KÄIBEMAKSU või kohandatud eest.Kui teil on mingeid probleeme tasumise, palun võtke meiega ühendust.VEDU

1. Worldwide shipping, mille EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, Hiina posti, E-pakettaknad, Hong Kong post ja jne.. 2. Tarneajast, me ei saa kontrollida, täiesti, ja see aitab teil jälgida seda seni, kuni te saada ja pakkuda teile jälgimise numbri.Kui pakk ei ole saabunud jooksul oodata aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile veendunud vastus. 3. Umbes kohaletoimetamise viis ja hind, palun vaadake võimalus valida tarneviisi. 4. Kui teil on mingeid erilisi taotluse või pakendite vedu, palun andke meile teada.TOETUSE & TAGASI

1. Kui soovite taas, palun võtke meiega ühendust enne shipping.

2. Kui kaup kadunud või rikutud saadetisega viisil, me tagastame raha teile, või saadan teile uuesti.

3. Palun teha kauba jääda algse seisundi.Kui see sulle ei meeldi, me nõustuda ainult ei kahjustatud esemed.

4. Palun ärge avage vaidluse või jäta negatiivset tagasisidet ilma räägi meile, me vastame ja lahendada probleemi, te olete nii kiiresti kui võimalik, hoides suhtlemine on teretulnud.

Sildid: kia borrego coil, komplekt kia mohave, mohave borrego peegel, mohave borrego lamp, kia borrego pad, ekiy kia borrego, kia mohave vilgub, vaibad kia borrego, kia mohave dvr, kia borrego led.

  • Kirje Pikkus: 20cm
  • Toote Laius: 15cm
  • Toote Tüüp: Rooliratas & Rooli Rummud
  • Toote Kaal: 0.1kg
  • Materjali Tüüp: Pealmine Kiht Nahk
  • Nahast Stiil: Perforatsioon on mõlemalt poolt, või ei perforatsioon
  • Brändi Nimi: Yuji-Hongkong
  • Toote Kõrgus: 5cm
  • Värv: Must nahk must read / Must nahk wtih punased jooned
  • Märkus: Tehtud jaoks eriline auto mudelid, palun kinnitage oma auto juhtimine on sama
image

Anonymous

5
2022-09-19

“Suurus paigaldamiseks peal regulaarne vooder.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd