Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

2 In 1 Auto Istmepadja Hingav Mälu Vaht Talje Tervise Kaitse Padi Hip Suurendada Padi Auto Tarvikud

    (1) 2
(1 Arvustused)

€9.17 €5.13
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d222362

Omadused:

1. Mitmeotstarbeline Istmepadja - mälu vaht iste padi on õhem ees ja paksem taga, ees istmepadja peened vahaküünlad 0,6 tolli all jalad, et vältida rõhu all reied.Seda saab kasutada ka nimmetugi padi, täites vahe alaselja ja istme tagasi, leevendab alaselja valu, mida põhjustab pika sõidu.

2. Parandada vaatenurk - Meie auto istme padjad on ideaalne parandada vaatenurk.Meie auto istme padjad on 3,5 tolli paks ja tegutseda istme liftid, pakkudes paar tolli tõsta parandada oma vaatenurk.

3. ERGONOOMILINE DISAIN - See ergonoomiline iste padi omadused aeglane-tagasilöögi mälu vaht, et anda teile kindla toetuse ja hoiab oma kuju on pikem eluiga.Suur avamine tõmblukk disain, lihtne eemaldada kate puhastamiseks.Kui vett hülgav kangas hoiab sind jahe isegi läkähdyttävä soojuse.

4. Teeb sõidu mugavaks - See pad suurus: 17.3"*9.5"*3.5".See on ideaalne juhi istme padi (nimmetugi padi), et parandada nägemist, parem rüht ja valu kohta lühike või pikk, autosõitudel, peab maantee reise.

5. Pakett sisaldab: 1 x Ergonoomiline Auto Istme Padi.Läbimõeldud kingitus oma lähedastele!Seda võib kasutada ka ise parandada ohutu sõidu ja parandada talje tervist.

Kirjeldus:

Suurus: 17.3"*9.5"*3.5"/44*24*9.5 cm

Kaal: 0.43 kg/0.9 lbs

Materjal: mesh riie + space mälu vaht

Värv: Must, Beez, Pruun, Punane

Toodete Nimekiri:

1tk*Auto tõstes padi

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.me olema valmis vastus sulle ASAP.

Sildid: auto istme seljatoe tugi, recaro, padi puuvill, auto tarvikud, auto padjad.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Täidis: Mälu puuvill
image

Anonymous

2
2022-11-14

“See on turu punkt. Erinevalt varasematest teiste ettevõtete tooteid, mis olid ostetud normaalse hinnaga. Seal ei ole joont vahel mäluvaht ja esi võre. Mälu vaht on kõigile nähtavad. Tunne midagi Petturitest Ei ole mingit probleemi tulemuslikkuse, nii et ma arvan, et ma peaks olema rahul odav.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd