Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2

2021 Raamatu Lehekülg Sureb Scrapbooking Uute tulijate Valentine Metalli Lõikamine Sureb Reljeef Käsitöö Uued Sureb Kärpimise 150*108mm

    (0) 0
(0 Arvustused)

€4.52 €3.71
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d2221

Kirjeldus:

Tüüp:Metalli Lõikamine Sureb Šabloon Seisukord: 100% uhiuue & Armas Kogus: 1set Materjal: Süsinikusisaldusega teras Värv: Kiip Muutmine: 1cm=, milleks on 0,39 tolli/1 toll=2.54 cm

Pakett sisaldab: 1set x Metalli Lõikamine Sureb Šabloon

Teade:

1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage 0.1-0.5 cm d ifferences tõttu käsitsi mõõtmine.

3. Tänan teid lahkelt mõista.

1. Venemaa/ Ukraina/ Valgevene ostjad, Palun kirjutage oma Täielik Nimi , siis saame saata oma tellimus.

2. Hulgimüügi , siis pakume allahindlust või express shipping, nagu DHL, EMS.

3. Näiteks Drop Shipping , me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta informatsiooni meie kohta. ( Nr hinnasildil, Nr ettevõtte nimi )

4. Kui teil on kõrge tellimuste maht, mida võiks teha, tilk laevandus siin.

JÄRJEHOIDJA poodi, et siis osta objekte, mida soovite osta, saad 2%-3% muu soodustus.Kuidas ma saan jälgida minu pakk ?

Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa ?Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

1) Teie Positiivseid kommentaare on võti meie äri edu.Palume sa võiksid olla üks teine jätta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang (DSR) 5. Me täname teid juba ette teie aega ja siiralt loodan, et olete rahul oma ostu ja meie teenus.

Kui te ei oleks rahul oma tehing:

2) Palun võtke meiega ühendust vahetult enne lahkumist, Neutraalne või Negatiivne tagasiside, sest me teeme oma parima, et lahendada probleem, et teie rahulolu.Avatud vaidlust ei ole parim viis probleemiga tegeleda.Kommunikatsioon on sageli võti probleemide lahendamiseks.

Sildid: teeviida metalli lõikamine sureb, alina käsitöö võlu, 12 lõikamine sureb, nami jõulud sureb, egiptuse käsitöö, scrapbooking 24, lõikamine sureb 2021 hiina, määratlemata püksid, die lõikab rahakott, stiilne sureb.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: 001
  • Muster Tüüp: PILV, Ebaregulaarne Joonis, kalad, Inimeste Arv, Lill, Loomade, Sõiduk, puu, Toit

Lisa Oma Kommentaar Nüüd