Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

12 TK = 6 Paari uus talv soe pikk sokid vasikas sokid põlve sokid moe suundumus daamid pikad sokid tüdrukud

    (1) 5
(1 Arvustused)

€24.49 €18.85
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d2102

hulgimüük:toetus seisukord:100% uus Materjal: Puuvill 80% kohaletoimetamine:toetada hiina post ja epacket ja kullerpostiteenuse Suurus: Vaba suurus (EUR35-39), ülikond naiste kallis.Palun pange tähele, et 2 TK = 1 paar sokke

Pls-loe enne ostu: 1. Tasuta kohaletoimetamine müüja laevandus meetod on MITTE Jälgimine teabega !!Teie pakk jõuab umbes 60-90 päeva tavaliselt ,ja Brasiilia, vajadust 60-90 päeva jooksul .Ma vihkan vaidluste tõttu ei tee või ei saa 60 päeva.Me siiralt äri teha ,pls ärge tehke niimoodi .Mistahes probleem ,pls võtke Kala korraga . 2. kui sa ei oota 60 päeva ,Tuleb valida Hiina Post Air Mail või Epacket või Väljendada või DHL või EMS või Fedex . 3. Kui tellite $8, me shipping kaudu Hiina Post Air Mail või Epacket. 5.Kui tellite >$100 , meil on vaba laeva kaudu otsese või EMS või E-EMS USA/UK.Prantsusmaa.Vene/Hispaania/Austraalia.Kanada. 6.Kui tellite >$150 , meil on vaba laeva kaudu otsese või EMS või E-EMS Teiste riikide puhul.välja arvatud eespool nimetatud riikidest.Tagasiside: Palun Jäta Meid 5-Tärni Tagasiside!Kui Te Kaalute Meile Anda 4-Tärni Või Madalamal, Me Soovitame Teile Kirjutage Meile E-Posti Esiteks, Et Probleemid.Meil On Alati Siin, Et Lahendada Kõik Küsimused Käigus Ilmnenud Tehingu.Positiivne Tagasiside On Automaatselt Vasakule, Et Sa Pärast Sa Jätsid Meile Positiivne Need Klienditeenindus: Pakume 100 % Satisfactions Oma Ostu.Raha Tagasi Oli Tagatud Kõigi Meie Punkte, Kui Te Ei Ole Sellega Rahul, Lihtsalt Kirjuta Meile Kiri Või E-Posti Meile!100% Kliendi Rahulolu Ja Kiirem Laevandus Ja Suurepärane Kvaliteet-On Meie Lubadus!

Sildid: kõrge hind konkurentsivõime sukad, suure vooluhulga elastsus kruusid, prantsusmaa valgustus valgustus valgustus valgustus valgustus trafod, kallite peen stiil sokid, suure vooluhulga elastsus sukad, targa kodu automaatika moodulid, kõrge sokid sukad, mazda 6 2016 salongi liistud, suure vooluhulga elastsus retuusid, suure vooluhulga elastsus sokid.

  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Kirje Pikkus: SIZE35-39
  • Sugu: NAISED
  • Rõve Pilt: No
  • Materjal: Puuvill
  • Muster Tüüp: Tahke
  • Mudeli Number: SS19
  • Toote Tüüp: Sukad
  • Paksus: Paks (Talv)
  • Brändi Nimi: MAYELINGHUS
image

Anonymous

5
2022-12-06

“Mitmed tellimused seda poodi. Väga hea kvaliteet.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd