Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kohvi Filtrid, 4 Koonus Paber 1-4 Tassi Kohvi Koonus Filtrid 1-4 Tassi Ühe-Kasutamise Kohvi Koonus Filter Pruun Loomulik Raamatu Nr Pidu Eest

    (0) 0
(0 Arvustused)

€9.98 €5.00
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d2100

Toote Kirjeldus:

【Kvaliteetne】Meie kohvi filtrid on valmistatud lagunev looduslik paber.Sellel on neli peamist eelist: ei valgendi, puudub lõhn, nr liim.See võib vähendada kahju, et esialgse maitse, tervis ja hügieen kohvi, ja see on turvalisem kasutada.

【Suurepärane Maitse】paber on peene tekstuuriga ja ühtlase paksusega, mis saab eemaldada enamik rasva ja kohvi osakesed.Need õlid võib põhjustada kohvi tuleb liiga kibe, säilitades algse maitse kohvi.

【V-kujuline disain】, Et kokkutõmmatud disain pikendab aega, et vesi liiguks läbi kohvi keskele, nii et kohv maitseb rohkem kobe pärast, kui vesi tungib aeglaselt.Lihtne teha, ideaalne reisimiseks, kodus, kontoris, restoranis jne.

【Suure Mahutavusega】Arvutatud tassi kohvi päevas, 100 tabletti on piisavalt rohkem kui 3 kuud.Iga kohvi filter on mõeldud väikesed kõrvad, mis sobivad poolt.Sobib mis tahes 2-6 tassi kohvimasin.

【Ohutuse ja Keskkonnakaitse】kohvi filter paber on valmistatud naturaalsest puidust tselluloosi, ilma päevavalgus ained ja pleegitavaid aineid, hoides tervisliku ja keskkonnasõbraliku, hoides kohvi puhas ja muhe.

Omadused:

Nimi: kohvi filterpaber

Suurus: nagu näha

Materjal: puit, tselluloosi materjal

Toodete Nimekiri:

1 pakk Kohvi Koonus Filtrid(seal on 100 loeb üks pakk)

  • Filtri Tüüp: Ühekordselt Filtrid
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd