Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Cheerleading Mp Käepide Sport Meeskonna Vaimu Cheering Tants Mpde Cheerleading Läikiv Tuju Mp Mpde

    (0) 0
(0 Arvustused)

€3.18 €2.33
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d209944

Toote Kirjeldus:

Materjal: keskkonnakaitse vikerkaar film + PES film

Värv: hõbe, kuld, sinine, punane, roheline, jne

Suurus: ühe kujunevast pikkus läbimõõt 32cm, lühike läbimõõt 24cm; Ühe ladustamise suurus 32cm * läbimõõt 5cm; käepide on 7,5 cm pikk.

Märkus: toote suurust mõõdetakse käsitsi, seal on natuke väike viga, palun mõista ~

Toote Tutvustus:

1. Uuendatud cheerleaders lille pall lisab laser kile materjali, mis paistab päike ja on väga pimestav.See loominguline kombinatsioon muudab cheerleaders lille pall heledam ja rohkem kihiline.

2. Iga lille pall on maksimaalne läbimõõt 32cm/12.6 tolli ja on käepide, umbes 3 cm/7,5 cm.Võrreldes ring tüüp, see on lihtne hoida ja siledad, ilma haiget sõrmede.Erinevaid värve on saadaval, et see sobiks teie vormiriietust või muid vajadusi.

3. Cheerleaders lill pallid on valmistatud kõrge kvaliteediga plastist, pehme katsudes, korduvkasutatav, mitte-sõlmes, compressable ja kaasaskantav.Pärast korduvat kasutamist, värv on endiselt ergas ja kogu kuju on rohkem kohev.

4. Kui te kasutate cheerleaders lille pall esimest korda, siduma kummist bänd, haarata see igal pool ja raputa seda paar korda, seejärel hõõruda see ning paljastama selle paelte jaoks ühtlane ja kohev tunda.

5. Väga sobiv jalgpall, korvpall, pesapall, tennis ja muu sport, konkursid, tantsud, tähtpäevadel, isikutele, Halloween, Jõulud, puhkus sündmused ja etendused.Ideaalne kisakoor, mängijad, tikud, isikud, tantsijad ja pealtvaatajad.See on hea kingitus valik väikesed tüdrukud, kes soovivad olla kisakoor.

Sildid: cheerleading mp, maddy eufooria kisakoori, cheerleader tarvikud, Mp Mpde, odav, cheerleader pompoms.

  • Materjal: PE
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd