Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

TRN 3Pairs (6tk) Kõrvaklappide Mälu Puuvill Kõrvaklapid Kroonilise Tagasilöögi Kõrvatropid PU Sponge Mälu Kõrvaklapid Eartips V90 V20 v30 eluviis kodukinosüsteemid

    (0) 0
(0 Arvustused)

€5.57 €2.56
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d182124

TRN 3Pairs (6tk) Kõrvaklapid mälu puuvill kõrvaklapid Kroonilise tagasilöögi kõrvatropid PU sponge Mälu sponge kõrvaklapid Eartips V90 V20 v30 eluviis kodukinosüsteemid ♬Dual-magnet juht annab rohkem energiat, et teie muusika: MT1 dünaamiline draiver võtab vastu dual-magnet disain.See äsja loodud magnet suurendab magnetvoo 55% - lähedal 1 Tesla.Tulemuseks on paranenud resolutsioon, dünaamika ning kiirus. ♬Tehnoloogia-innovatiivsete meistriteos 5µm Räni kristall komposiit biocellulose diafragma: Sillicon crystal komposiit biocellulose diafragma on 2 korda tõhusamad võrreldes tavaliste biocellulose diafragma, seega on võimalik sõita lihtsalt.See laiendab sagedusalas, võimaldades suurepärase mööduv reaktsioon ka siis, kui ajendatud nutitelefonid. ♬Imporditud eco-sõbralik polükarbonaat: Valmistatud imporditud keskkond-sõbralik polükarbonaadist high-gloss ja läbipaistvus.MT1 on giter ilusti all, läbipaistev valgus.See pärsib peegeldus heli lained sisemiselt tulemuseks on üldine toon on soe ja muhe, ilma vihje julmalt. ♬Väga hea, mis kestab: Punchy bass, clear umbes skaala keskele ja lahendada treble, MT 1 on carefuly-häälestatud tasakaalustatud heli meeles sobib kõige muusika žanrid.Orgaaniline veel elav heli, mis on meeldiv kõrvadele. ♬Äsja paranenud 2 Pin-Tüüpi pistikud kullatud kontakt kontakte .

Toote Kirjeldus

1. Nimi: TRN mälu hulkuma kõrva nõuanded

2. Tehnilised andmed: sisemine läbimõõt 4,5 mm

3. Värv: Punane, sinine, hall, must

4. Materjal: Kõrge kvaliteet inertne sponge

5. Punkt hulka kuuluvad: 4,5 mm nõuanne * 1 Komplekt = 6tk(L*2tk, M*2tk, S*2tk)

Funktsioon

1. Kõrge kvaliteediga kõrvaklapid mälu vaht, sisseehitatud täis musta heli suunata toru, vähendades madala sagedusega müra kaitse;

2.Sisemine läbimõõt 4,5 mm, venitada elastne ümber kateetri umbes plusmn 0,5 mm.

1.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline, palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenust. 2.Kui teil on mingeid probleeme meie üksused ja teenust, palun ärge kahelge ja võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda teile parimat klienditeenindust. 3.Head uudised!Aitäh!

Sildid: eartip silikoonist kate, trn v90s traat, cca kõrva padjad, grado gs 1000 padjad, pro peakomplekt, hupparit trn, sobib sponge õla padjad, arctlyic küüned nõuanded, ki kõrvaklapid, naine kõrva tossike.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: trn
  • Toote Tüüp: Kõrva Padjad
  • Pakett: Jah
  • Välisläbimõõt suurus: 11MM\12MM\13MM
  • Mudeli Number: TRN Sponge kõrvatropid

Lisa Oma Kommentaar Nüüd