Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Laos LESU 1/14 Hüdrauliline RC Kallurite Mudeli Osad Puldi Veoauto Kraanaga Pumba Rulli Sisse/Välja Kallur Väljas Mänguasi Jõulud Kingitus

    (0) 0
(0 Arvustused)

€2 854.00 €1 969.25
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d1741

※Märkus: Me ei saa anda Maalitud&Monteeritud Versioon ja Värvimata&Kokkupanemata KIT Versiooni, palun võtke minuga ühendust, et saada rohkem andmeid.

Meil on 2 versiooni:

Auto ja Kraana ARTR versioon

※Kirjeldus:

Tootja: LESU

Salongi Seisukord: Uus, Värvitud ja Kokku panemata

Šassii ja Kraana Seisukord: Uus, Värvitud ja kokku pandud Käekellamehhanismid

Skaala: 1/14

Materjal: Roostevaba Teras, Alumiinium, Plastik, Kumm

Veoauto Värv: Hõbedane

Kraana Värv: Punane & Must

ID: LS-Z0031

※Pakett sisaldab:

1/14 LESU RC MEES 8*8 kalluri

Metallist Kraana

Servo

Mootor

ESC

Hüdrauliline Süsteem

Helisüsteem

Light System

※Pakett ei sisalda:

Hoiatus Tuled

Pöörlevad Tuled

Koppel

Kleebised

Aku

Laadija

RC Kontrolleri ja Vastuvõtja

※Main Feature:

1, LESU toodab mõned kõige edasijõudnud Hobi-Klassi rc metallist veoauto!See hüdrauliline kallurite kaasas hüdrauliline kraana.

2, hüdrauliline kraana on varustatud automaatika, hüdraulika pump ja paoklahvi (ESC), harjatud pöörleva mootori ja ESC -, 7 -, kuidas paikkonna klapi ja kaitseklapp, full metal kraana on rohkem simuleeritud ja rohkem rafineeritud ja teha see auto rohkem nagu päris auto.Seal on 7 tükki 12G servos, et kontrollida 7-viis, kuidas paikkonna ventiil, ventiili valmistatud messingist.Palun pange tähele, et see kraana tuleb ilma vastutava töötleja kerge, kuid palun minuga ühendust, et saada üks!

3, Ja sellest hüdrauliline veoauto -, Metall-raamil on kaasas metallist väike korpus erinev teljega, 2speed metalli käigukast, 2/1 diferentsiaali ülekande box, metallist peatamine, metallist CVD võllid, metallist talad, metallist ämber ja metallist ratta rummud täis metall raamil on rohkem simuleeritud ja rohkem täiustada.

4, Seal on kaks metalli ees teljega äärik pea ja kahe tagumise teljega, mõlemad on väike korpus teljega nii, et võib säästa ruumi see sild ja tee šassii puhtamaks.Need neli telge on ühendatud neli diferentsiaali lukustus juhtmed ja lõpuks kontrolli servo, nii et saate kontrollida kõiki rattad jääda sama kiirusega või erinevate kiirustega igal ajal, mis sobib erinevaid maastik.

5, 2Speed metalli käigukast koos 540 27T harjatud mootor ja 320A harjatud ESC elektrisüsteem.Seal on 2/1 diferentsiaali ülekande kasti kontrolli esi-ja tagatelje säilitada sama kiirusega või erinevate kiirustega.

6, MAN TGS kabiin on valmistatud ABS plastikust, sisaldab istme, rooli ja vahend klaster.

7 kallurauto komplektis on 2 võimalust messingist ventiil ja metallist õli pump, metall, pump kaasas 2212A-930KV harjadeta mootor ja 35A harjadeta paoklahvi (ESC).Maksimaalne töörõhk õli pump on 25kg/cm2, hinnatud töörõhk on umbes 20kg/cm2, ja flow on 100 ml/min.See hüdrauliline süsteem saab tõsta umbes 20kg!

7, õli silindris, mis on valmistatud messingist teeb hüdrauliline süsteem rohkem õhutihedad, 4 tükki balloonid võimaldavad kallurite täita kaks meetmed: self-ja mahalaadimine ning täieliku mahalaadimisega.

8 -, Metall-õhk tank, tööriistakast, õli paak ja pool kaitseraud teevad selle kallurite rohkem nagu tõeline kallurite.

9, 3T heli süsteem võib pakkuda 3 tüüpi mootori heli, V8, V6 ja L6 mootori heli, ka see kallurite kaasas light system.

10, Seal on mõned vääristatud elemendid, kallurite, nagu jäätmete konteinerisse, vaakummahuti ja haagise riiulid, lihtsalt võtke minuga ühendust!

Kraana KIT versioon

※Kirjeldus:

Tootja: LESU

Seisukord: Uus, Värvimata ja Kokku panemata.

Materjal: Alumiinium, Messing, Plastikust

Suurus: 238.2*190.2*68.5 mm

Sobib: 1/14 DIY Auto Mudel, DIY Traktor Veoauto, DIY Kastiga Veoauto Haagis

ID: LS-A0014

※Pakett sisaldab:

1Set Hüdrauliline Veoauto Kraanaga W/ Chassis & reguleerventiili Õli Pumba KOMPLEKT

ESC

Mootor

Servo

Tuled tulevad ilma vastutav Töötleja

※Kui teil on mingeid päringuid või ei ole kindel, kas see on õige objekt, mida soovite, pls küsi enne ostu sooritamist.

※Shipping Poliitika:

1, Me laeva USA, CA, UK, FR, DE, RU, AU, JP, Enamik ELI Riike.Kui teil on teises riigis, siis palun võtke minuga shipping details enne ostu.

2, Ostjaid, Iisraeli, Brasiilia ja Lõuna-Ameerika, Lähis-Ida palun võtke ühendust müüja, laevandus, coz võib-olla mõnikord me ei saa laeva oma riiki coz laevanduse piirang.

3, Kohaletoimetamine võtab 6-18 tööpäeva jooksul.

※Tagastamine:

Me ainult soovida, et tegeleda tõsiste ostja.

Kui teie kirje sain mingi probleem, võtke palun ühendust minuga, me aitame lahendada ja meil on väga tuttav selle toote kohta.

Palun ärge kergesti avada tagastamise taotluse eBay kui sa leiad probleemi, mis viib arvesse halb müüja jõudlust, aitame lõpus.

※RAHVUSVAHELISE OSTJAD, PALUN PANGE TÄHELE

Import Maksud ja Tasud, mis ei kuulu toote hind või laevaliini kulud, Need kulud on ostja vastutusel.Kuid me saame aidata seda vältida, võtke palun ühendust.

Palun kontrollige oma riigi tolliasutusele, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud tuleb enne osta või biding.

Sildid: kraana pump, uuendada lesu 374 f, tamiya 1/14, lesu man tgs, RC mudel, rc-veoauto man.

  • Soovitan Vanus: 12+y, 14+y
  • Brändi Nimi: LESU
  • Materjal: Metallist, Plast, Kummist
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Veoauto
  • Omadused: Kaugjuhtimispult

Lisa Oma Kommentaar Nüüd