Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

SMSPADE Neopreenist Rihm Rakmed Dildo Mänguasjad Ultra Reguleeritav Lesbi Rihma Dildo Paarid Sex Mänguasjad Sugu Mänguasjad Meeste Bdsm Mängu

    (0) 0
(0 Arvustused)

€6.67 €5.67
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d17358

Smspade Neopreenist Rihm Rakmed Dildo Mänguasjad Ultra Reguleeritav Lesbi Rihma Dildo Paarid Sex Mänguasjad Sugu Mänguasjad Meeste Bdsm Mängu SMSPADE - Funktsioonid SMSPADE teha kõik nautida rõõmu sündinud keha! * See rihm tarvikud on valmistatud neopreenist ja kangast vööd ja buckes, nii et see on absoluutselt reguleeritav ja sobib peaaegu iga üks.Neopreenist osa on väga pehme ja mugav touch. * Mõned plast kinnitused kohta vööd, nad teevad rihm on reguleeritav, et sobiks see peaaegu keegi. * 3-vabatahtlik rõngad,te võiks mahtuda 3 eri suurusega dildod peal( 4.0 cm, 4,5 cm, 5.0 cm) * Märkus: See komplekt ei sisalda dildo.See sisaldab ainult rakmed.

SMSPADE - Pildid ja Andmed

SMSPADE - Brändi Lugu, Terve, lõbus, kutse, mille eesmärk on aidata teil suurendada seksikas exprience!Smspade sündis 2005. aastal, see on Hiina arv ühes tehases see eriline ala täiskasvanud lõbus SM, üle kümne aasta on olnud tarnimise first-line täiskasvanud lõbus brändi.B2B turul on levinud peamiselt Euroopas, Ameerika Ühendriikides ja Põhja-Ameerika turu suur vastuvõtmis -, tipptasemel kvaliteedi ja kulude kontrolli.Smspade on olnud keskendub väljatöötamine ja disain Bondage Gear tooted, ja on laialdased kogemused projekteerimise ja tootmise SM tooteid.Smspade on toime on kõige väärtuslikum täiskasvanud lõbus brändi.Smapade osalenud näitustel välismaal:

Hong Kong EXPO (Aasia Täiskasvanud Toodete EXPO)

Jaapani EXPO (JAE Tokyo Täiskasvanud Toodete EXPO)

Saksa EXPO (Hannover eroFame)

Smspade, iga detail, iga toode on esitanud kasutaja on rangelt käsitöö.Me usume, labidad, see võidab oma usaldust jõudu!

SMSPADE teha kõik nautida rõõmu sündinud keha!

Sildid: meeste kingad madalaim, dm sugu mänguasjad, hall rakmed mehed, kaheksajalg kõrvarõngad kombits, hobune super suur dildo, kõrge vajutame dildo, naine klassikaline mänguasi, dild dildos, top bdsm, monster deemon dildo.

  • Mudeli Number: SO05001
  • Materjal: Kummist, neopreenist
  • Rõve Pilt: No
  • Suurus: 3 Ring Size
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Silikoonist Rõngas: 3 rõngad
  • Brändi Nimi: smspade
  • Toote Tüüp: Dildos
  • Värv: Must/ Punane/ Roosa/ Lilla

Lisa Oma Kommentaar Nüüd