Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Näiteks Banaan Pi Bpi-M2 Mari V40 Chip Arengu Pardal Kooskõlas Vaarika Pi 3B Kuju SATA Liides

    (0) 0
(0 Arvustused)

€66.44 €49.17
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d1609

Näiteks Banaan Pi Bpi-M2 Mari V40 Chip Arengu Pardal Kooskõlas Vaarika Pi 3B Kuju SATA Liides

Näiteks Banaan Pi BPI-M2 Mari quad-core ühe-pardal arvuti on välja töötatud koos Allwinner R40/V40 chip.Toetust pardal Wifi ja Bluetooth, toetab SATA liides, saab otse ühendada kõvaketta.Seal on SD-kaardi pesa pardal boot süsteemi image from SD-card.

näiteks Banaan PI BPI-M2 Marja on tugev ühilduvuse ja saab käivitada android süsteem, Debian linux, Ubuntu linux, Vaarika Pi süsteemi ja Allwinner TinaLinux süsteemi.

näiteks Banaan PI BPI-M2 Mari Riistvara: Allwinner R40/V40 quad-core protsessor, 1GB LPDDR3 mälu, Gigabit Ethernet port, 4 USB ports Joosta Android5.1 sujuvalt.Banaan PI BPI-M2 Berry on täpselt sama suur kui Vaarika Pi-3 ja saab otseselt kasutada Vaarika Pi 3 juhul.GPIO kooskõlas Vaarika Pi-3 ja saab sõita rasbian süsteemi.

Nagu liige Banaan Pi pere, BPI-M2 Mari on vahetu upgrade versiooni Banaan Pi-M1/M1+, mis toetab SATA.

Suurus ja liides juhatuse liige on sama, Vaarika Pi 3, nii, et saate kasutada Vaarika Pi 3 kest ja muud tarvikud otse BPI-M2 Mari.

Materjal: PCB

värv: sinine

Pakendi Sisu:

1 x Development Board

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd