Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

TNMG160404R-S TNMG160408R-S TNMG160404L-S TNMG160408L-S metallkeraamika lisab karbiid lisab CNC treimine lisab kõrge kvaliteediga tööriistad

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€21.21 €9.33
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d10973

TNMG160404R-S TNMG160408R-S TNMG160404L-S TNMG160408L-S metallkeraamika lisab karbiid lisab CNC treimine lisab kõrge kvaliteediga tööriistad

Tera materjal sissejuhatus:

DY3000: sobib semi-viimistlus-ja viimistlemine erinevate terasest ja malmist osad, suur kõvadus, madal afiinsus koos tooriku materjali töödelda, ei ole lihtne luua hoonestatud serva, hea keemilist stabiilsust, kuumuskindlusega, ja kulumiskindlus .Töötlemise ulatus: sobib kerge viimistlus pool-viimistlus-ja täpne töötlemine, süsinikusisaldusega teras, legeeritud terasest, pehmest terasest ja malmist.See on tavaliselt kasutatakse treimine ja freesimine.Kui keerme lõikur, seda saab kasutada töötlemiseks keskmise ja madala süsinikusisaldusega terasest hea viimistlus.

Ostja teade:

1. Tellimine Teave, tagamaks, et toode saabub teie käed kiiresti, palun kinnitage, terviklikkuse ja õigsuse teie teabe saamist enne tellimist.Zip kood on väga oluline.Mõned logistika nõuda täpset teavet ja zip-koodide, muidu nad ei tarnita teile aega.Kui on vaja, et muuta toote kättesaamise teavet, võtke palun ühendust klienditeenindusega aega, et muuta teie jaoks. 2. Kui toode on kvaliteediga seotud probleeme, palun tagasisidet aega.Me lahendame selle teie jaoks aega.Pööra tähelepanu poe kingitused, meie kauplustes on spetsiaalsed allahindlused fännid, ebaregulaarne sündmuste ja suurte kupongid ootab teid. 3. Eripära tõttu teatud riikide ja muud mõjud, transport, see on soovitatav, et te täpsustada Digisild.ee muretu, Logistika, mis on euroopa liidu logistika.Kui on muid asjaolusid, logistika automaatselt kompenseerida teile.Kallid sõbrad, võite olla kindel, et pärast seda, kui me saata sinu toote, me pöörab tähelepanu oma paki staatuse ja saata pakett teavet õigeaegselt.Kui toode ei saabu, palun ärge muretsege, logistika mõnikord edasi lükata.Kui toode on kvaliteediga seotud probleeme, palun tagasisidet aega.Me lahendame selle teie jaoks aega. 4.Kui te pöörama tähelepanu meie poest või anda viis tärni kiitust, me oleme selle eest väga tänulikud.õnnelik shopping!Aitäh!

Sildid: sisesta mgmn200 x, tp karbiid lisa, 5 keraamiline lisa, korloy vahend w, tnmg1604 lisa, ukselingid lexus ct 200h, sclcr1212h09 lisab, keraamiline takisti 100k, 11er sisesta 10tk, m4 puit lõng lisa.

  • Brändi Nimi: DYSMCV
  • Mudeli Number: TNMG
  • Vee karedus: 92
  • Materjal: Keraamika
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Kate: PVD+CVD
  • Kasutamine: Välise Toite Tööriist
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd