Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Näiteks Harley Sportster Cruiser XL 883 1200 Mootorratta Prints Chopper 7/8 "22mm 1" 25mm Käepide Lohistage Riba Z Mudeli Ees Lenkstangi

    (2) 5
(2 Arvustused)

€45.64 €31.49
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d10921

Näiteks Harley Sportster Cruiser XL 883 1200 Mootorratta Prints Chopper 7/8 "22mm 1" 25mm Käepide Lohistage Riba Z Mudeli Ees Lenkstangi Funktsioon Muudetud lenkstangi suurendab rider ' s mugavust kui ka välimuse bike.Lihtne disain, moodne ja vastupidav.Otsene paigaldamine ei muutmine vajalik.Kirjeldus Toote nimi: Retro Mootorratta Lenkstangi Materjal: Metall Värv: Must/Kroom Läbimõõt: 22mm/25mm Ühilduvuse Sobib enamiku jaoks Harley Sportster Mootorrataste Prints, lihtsalt viide, pls kinnitada toote, kui see sobib oma mootorratta enne tellimist.Pakett sisaldab 1 tükk Mootorratta Lenkstangi Teade Palun lubage 1-3mm vea tõttu manual mõõtmise, aitäh.Nr juhised kaasas.Professionaalne paigaldamine on väga soovitatav.Muutuste tõttu heledus valguse, värvi toode võib veidi erineda tegelikust värvist.Palun vaadake tegelik toode, tänu.Umbes laevandus Esemed saadetakse piires 1-3 tööpäeva jooksul, kui oleme saanud tasu.Imporditollimaks, ei sisaldu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Toetuse ja Tagasiside Positiivne Tagasiside on meie jaoks väga oluline.Palun ärge unustage, et anda meile kõigile ★★★★★ reitingud, kui olete rahul meie toodete ja teenuste :) Ärge kartke meiega ühendust võtta, kui mõni küsimus, me vastame 12 tundi.Palun ärge avage vaidluse või jäta negatiivset tagasisidet kergesti, usaldage meid ja meiega otse ühendust võtta, kõik probleemid oleks lahendatud :)

Sildid: mootorratta kiiver iannone, heitgaasi 2 sportster, diivan sportster 883, sportster 1200 mootorid, sac harley softail, üpp iron 883, 22mm lenkstangi muudetud, euroopa õigusalase koostöö võrgustik jalgratta lenkstangi, rullid harley 883, jalgratta lenkstangi fexie.

  • Läbimõõt: 22mm/25mm
  • Materjal: Metallist
  • Brändi Nimi: FLBOMBING
  • Värv: Must/Kroom
  • Kirje Nimetus: Retro Mootorratta Lenkstangi
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Motobike Teha: Universal
image

Anonymous

5
2022-09-27

“Ma armastan juhtrauda. Kahtlemata parim ost mul on tehtud aliexpress. Väga soovitatav. Olema ettevaatlik, et valida meetmed hästi, enne kui osta. Pealegi, toodete tuli väga kiiresti.”

image

Anonymous

5
2022-07-20

“ma arvan, et natuke liiga lühike minu maitse”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd