Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Tectra Kõrge Kvaliteedi 2TK 1010mAh AZ13-1 AZ13 Asendamine Aku Batteria jaoks Xiaomi Yi XiaoYi Xiaomi yi Action Kaamera Aku

    (0) 0
(0 Arvustused)

€14.70 €10.74
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d1052

Tectra Kõrge Kvaliteedi 2TK 1010mAh AZ13-1 AZ13 Repalcement Aku Batteria jaoks Xiaomi Yi XiaoYi Xiaomi yi Action Kaamera Aku

1. Lisatasu Liitium-ioon rakkude, Uus Laetav Aku Pack 2. Kõrge Energia Tihedus , Ekstra Pikk Eluiga, Mälu Vaba 3. Extra Power, Mitu Lasku Oma Kaamerad.Materjal: ABS+PC Mõõde: 20x30x12mm Kaal: 28g 2 x AZ13-1 akusid 2 x Aku Hoidmine juhtudel Rohkem pictrues:

1, Me võtame maksmise Alipay, T/T, pangaülekandega,Western Union, Paypal, või Teised, võib arvesse.

2, Maksmine peab toimuma 1-3 päeva pärast tellimuse.

3, Makse ei hõlma tollimaksude, kohalike maksude või muude impordi tasud.me püüame oma parima, et kirjutada väiksema summa kohta, laevandus papaer, et aidata vältida või vähendada tolli maksud.

Me laev 24 tunni jooksul kui te tellida vahel teisipäevast reedeni.Me tavaliselt saadetakse esmaspäeval kui te tellida vahel reedest pühapäevani (kuna nädalavahetusel põhjustel).Aeg-ajalt, logistika teavet uuendus umbes 2-3 päeva hilinenud, palun olla kannatlik.Mil määral me müüjad on mures logistika ajakohastatud teavet just sama teile.Ärge muretsege.Kuna meil on rohkem mures kui sina.

1. 12 kuud garantii, palun olla kindel, et osta.

2. Kui objekt on vigane, palun teavitage meid sellest 3 päeva jooksul pärast selle saamist.Väga rahul, kui võid suhelda meiega asemel avamine vaidlus.

3. Kui see ei ole kunstlik kahju 12 kuu jooksul, saate siiski saada see meile tagasi.Saadame teile asendamine pärast defektne üks.

* Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

* Palun kasutage Trademanager või E-mali võtke meiega ühendust.Vastame teile 24 tunni jooksul.

Teie rahuldav on meie ülim eesmärk ja oma tagasiside võib sunnivad meid edasi minna.

Kui te täidate meie toodete ja meie teenus, palun jäta meid 5 tähte tagasisidet.

Kui sa ei vasta meie toodete, me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime rahuldavalt lahendada oma probleeme.

Esmaspäev-laupäev:9:00-18:00

Teade: Muu aeg on olemas, me tahame, et teenus, mida igal ajal teie mugavuse, kui suudame.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Võib-olla sa ei ole huvitatud nende objektide:

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Sildid: juhul yi action kaamera, kaamera xiaomi yi 4k, yi aku, osad xiaomi yi, xiaomi aku yi az13, 4k kaamera xiaomi yi, mi action kaamera yi 4k, xiaomi mijja yi action kaamera, kontrolli xiaomi yi 4k, ringi yi 4k.

  • Laetav: Jah
  • Mudeli Number: AZ13-1
  • Värv: Must
  • Kasutamine: Kaamera
  • Tüüp: Standard Aku
  • Pakett: Jah
  • Brändi Nimi: Tectra

Lisa Oma Kommentaar Nüüd