Pilt 0
Pilt 1

50-230g Klaas Peeglid Komposiit Poleerimine Tseeriumi Oksiidi Pulber Abrasiivne Vahend Auto Tuuleklaasi Vaadata Klaas Kala Tank Kodus DIY

    (0) 0
(0 Arvustused)

€10.28 €7.09
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d10012

modname=ckeditor

Kirjeldus:

1. Kanda kaitseprille, kindaid ja kaitseriietust.

2. Ei sisalda Tsinki ja vastab kohaliku kõrvaldamise määrusi.

3. Eest beveling ja kandid, 4 7,2 oz.per gallon või 29.7 et 53.7 grammi liitri kohta on soovitatav.

4. Väikeste pindade puhastamiseks, 1.6 oz.ning Tseeriumi galloni vett või 11.8 grammi liitri kohta on piisav.Läga temperatuuri peab hoidma vahel 90ºF ja 105ºF (32ºC ja 40ºC) optimaalse töö.

5. Meede välja õige proportsioonid soojendatud veega (vähemalt 80ºF/30ºC) ja Tseeriumi Oksiidi nõusse ja segatakse põhjalikult.

6. Tseeriumi Oksiidi on kõrge kvaliteediga optiline poleerimine ühend, mida kasutatakse, et vähendada ja poola sügab peegel bevels, laua servad, klaas sõidukites või struktuure.

7. Segatakse veega luua läga, kohaldatakse käsi pad valgus pinna puhastus-või mootoriga käsi seadmed nullist ja pinna remont, mehhaniseeritud puhastusseadmed aastal peegel hopeointi read, või kui lõplik poleerimine samm mitmeastmelise kandid ja beveling seadmed.

Funktsioon:

Materjal: Tseeriumi Oksiidi

Värv: Nagu pildil näidatud

Kaal: 50g, 70g, 100g, 115g, 230g

Komplekti Kuulub:

1 X Tseeriumi Oksiidi Klaasi Poleerimine Pulber

Sildid: dilämmastikoksiidi topp, hõbe ehted tsirkooniumoksiidi, oksiid bikiinid, adapter dilämmastikoksiidi, tarvikud dilämmastikoksiidi, kõlar dilämmastikoksiidi, udutuled lancer tseeriumi auto, hajuti dilämmastikoksiidi, oksiid poola ehted, dilämmastikoksiidi raamatuid.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Pad Materjal: Poleerimine Oksiid Pulber
  • Mudeli Number: muud
  • Välisläbimõõt: -
  • Brändi Nimi: BongKim
  • Kasutamine: Kodus DIY

Lisa Oma Kommentaar Nüüd